Merhaba arkadaşlar benim moturun depo kapağı biraz aralı gibi duruyor motoru yıkadıdığım zaman depoya su girdiğini gördüm deponun orada sular duruyordu içine gidip gitmediğini bilmiyorum ama depoadan içeri su giderse ne olur acaba
Merhaba arkadaşlar benim moturun depo kapağı biraz aralı gibi duruyor motoru yıkadıdığım zaman depoya su girdiğini gördüm deponun orada sular duruyordu içine gidip gitmediğini bilmiyorum ama depoadan içeri su giderse ne olur acaba
Miktarına göre değişir ama çok az miktarlarda sorun olmaz fazlasi motorda problem çıkartır
Normal şartlarda Depo kapağının çevresindeki tahliyeden akar ama tahliye borusu tıkalıysa depoya girmiştir. Motor enjeksiyonluysa su büyük düşman. Karbüratörlüyse tahliye vidasından akıtırsın.
motor cbr250 enjeksiyonlu deponun orada tahliye yeri var galiba oradan akıyor gitmişse de çok az gitmiştir sorun yok motorda ama
benzine az miktar su karışmışsa motosiklette gazı kestiğinizde çok patlama yapar pattt patt diye tenere ile gürcistanda çok başıma geldi motosiklet egzoz patlatıyor hatta ateş ediyordu ustamı aradım sıkıntı yok keyfine bak dedi
depo kapağında depo ya su girmez merak etme yoksa her motosiklet yıkadığımızda depo ya su kaçardı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)