Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sis Farı hk.

REKLAM ALANI
    ahmetmert58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc 700 S
    Cümleten günaydın.

Dün itibariyle nc700s almış bulunmaktayım. Motora sis farı takmak istiyorum. Şöyle çok pahalı olmayan lakin
    'bu ne dandik şey hiçte aydınlatmıyor' demeyeceğim f/p ürünü tavsiye edebilir misiniz ? Aliexpress'ten de getirtebilirim acelem yok şuanlık.

Birde motoru aldığım amca baya bi orjinal bakmış far bile hala halojen ampul. Bende bu güne kadar tam istediğim bir led far ampulu bulamadım. led far ampuluyle ilgili önerileri de zevkle okurum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Farda halojen iyidir.
    piyasada ki led ampuller, ışığı farklı kırıyor. Karşıdakinin gözünü alıyor. Düzgününü bulmak gerekiyor.
    eğer illa led ampul takılacaksa, taktıktan sonra bir duvara çevir motoru far çizgisi düzgünmü diye bir bak.
    Birde bunlar fanlı oluyor. Far kapsülüne sığmayabilir.
    Kaliteli halojen takayım dersen de, osram nightbreaker'lar var, aracımda kullanıyordum. güzeldi.

Sis farında da, cree u5 diye adlandırılan, türk markalı muadillerininde olduğu sis farından kullanmıştım.
    Aydınlatma pek yok. Görsel farkındalık sağlar. Bir süre sonra şasesi aluminyum olduğu vida yatağı yalama olabiliyor. sonra bir bakmışsın farın yerinde olmadığını görürsün.
    Türk üreticiler var, onlardan alınabilir. çinliler kadar ucuz değil ama, kalitelidir.

Jeansque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Ben Knmaster'dan aldım yaklaşık 20 gün önce ama takmak nasip olmadı. Akşam takmayı düşünüyorum. Buraya görsel eklerim, aklınıza yatarsa alırsınız fiyatı çok pahalı değil 300 TL idi.

Hocam sonradan takılan hiçbir led ampül işinizi görmez sebebi ise far tasının içi tasarlanırken halojen ampülün her noktasından ışık saçması esas alınarak tasarlanır
    Led ampül ise 1,2 noktasal bölgeden ışık saçar bu da kesinlikle düz far çizgisi oluşturamaz

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Sis farı racing, enduro, chopper fark etmeksizin tüm motosikletlerde kullanılması gerekli bir güvenlik ekipmanıdır.

Tek dezavantajı, hiçbir şekilde ayarlanmamış saçma sapan gece çakarlı modda kullanmak. Mercekli led far en iyi seçenek. Önündeki adamın veya karşıdan gelen adamın gözünün içine sokmayacak veya sadece sabit yanma modunda kullanmak gerçekten çok önemli.

Örneğin 3 motorcu gidiyoruz. Ben en öndeyim. En arkada olan motorda sis farı varsa, ben hemen arkamdakini değil, en arkadakini daha öncelikli olarak görüyorum.
    espresso bunu beğendi.
    “Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana

yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı :(
    Mercekli bir far-ampul ile değiştirmeyecekseniz halojende devam etmenizi öneririm.

Jeansque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Bugün taktım. Farlar biraz büyük açıkçası ama aydınlatma olarak gayet güzel. Fiyatına göre alınabilir bir ürün olduğunu düşünüyorum.

espresso bunu beğendi.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    10 seneyi aşkın şekilde çeşitli çin malı sis farlarını alıp boşuna para veren biri olarak yazıyorum.
    Mesut Korkmaz dan gidip doğru düzgün bir sis farı al rahat et.
    son 3 motorumda kullanıyorum.
    satın aldıktan sonra adam ömür boyu garanti veriyor bozulursa gönderiyorsun sıfırını gönderiyor.
    motosikleti satacağım zaman üstünden alıyorum bir sonraki motoruma takıyorum.
    MST Tech
    fiyat olarak tuzlu gelebilir fakat bunun 5 te biri fiyatlı sis lambaları 1 sene dayanmıyor.
    https://www.msttech.com.tr/

baya reklam gibi olmuş

ahmetmert58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc 700 S
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 seneyi aşkın şekilde çeşitli çin malı sis farlarını alıp boşuna para veren biri olarak yazıyorum.
    Mesut Korkmaz dan gidip doğru düzgün bir sis farı al rahat et.
    son 3 motorumda kullanıyorum.
    satın aldıktan sonra adam ömür boyu garanti veriyor bozulursa gönderiyorsun sıfırını gönderiyor.
    motosikleti satacağım zaman üstünden alıyorum bir sonraki motoruma takıyorum.
    MST Tech
    fiyat olarak tuzlu gelebilir fakat bunun 5 te biri fiyatlı sis lambaları 1 sene dayanmıyor.
    https://www.msttech.com.tr/

baya reklam gibi olmuş
    hocam eminim ki fiyatları hakkıdır ama biraz tuzlu bunlarda ben daha çok max. 1000 tl civarı fiyatlara çıkarım diye düşünüyordum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)