https://www.odatv4.com/ekonomi/bu-da...i-gecti-239534
Fiyatlar aldı başını gidiyor habere bakılırsa daha da artacak gibi, :(
https://www.odatv4.com/ekonomi/bu-da...i-gecti-239534
Fiyatlar aldı başını gidiyor habere bakılırsa daha da artacak gibi, :(
Herif Manyak Yüzünden Belli,
Ulan nerden nereye be, "ben siftah yaptım yandaki dükkandan al o da siftah etsin" felsefesinden "üçer beşer alıp stok yapma ve bir süre sonra astronomik ve fahiş fiyatlara satma" felsefesi. Bu millete ne oldu böyle inanın aklım almıyor. Para için bütün ahlakî ve insanî erdemlerini kaybetmiş bir topluluk olduk.
Burada dalga geçilecek, espri yapılacak bir mevzu yok. Kabak tadı verdi artık.
Mevzu küçük hacimde dönüyor arkadaşım daha yeni sıfır xadv aldı hemen ay başı yazıldı geçen gün aldı motoru .. Bir kardeşimiz pcx yazıldı Mayıs dediler Haziran dediler şimdi Temmuz falan diyorlarmış küçük hacime çok büyük talep sıra var Buda ne yazık ki sıraya girip bekleyeceğine bak bende bar sıfır 10-20 fazla ver al olayına getiriyor insanları..
Bir Türk aya gidecekmiş, bitti dertler, rahat olun.
81 aday var bence. Yok, 81 vali değil, AKParti il başkanları.
icimden bir ses ben gidecem diyor.
ingilizce desen var. Butun kriterleri karsiliyorum.
not: aya gitmek isteyenlere yakit, motor yagi veya ekipman karsiligi ozel ders verilir. pirinc ve siviyag da olur.
Düşük hacme rağbette kuryecilikten kaynaklı.Bu fiyatlarla dışardan yemek söyleme işide bence patlar yakında.Buna paralel olarak kuryecilerde patlarsa düşük hacimde birden zibilyontane motor düşer piyasaya.
Şu an Aşçı , şöföre , Şöför uşağa , Uşak hizmetçiye zincir dönüyor aksarsa görürüz.
Bu arada Hokahey geçmişi kristallendirmiş.
Bir arkadaşım vardı Hz Ömer'in adaletinden bu kadar zaman sonra bahsediyorsak , olay islamiyette değil Hz Ömer'de demek ki , çünkü olay islamiyette olsa şimdiye kadar bir çok adil yönetici gelip , bunun sıradanlaşması gerekirdi derdi o hesap.
Ayrıca önce asıl suçlu-sorumluları görmeliyiz , minik fırsatçılardan önce.
Sadece kurye değil karşı apartmanımda 60 yaşında komşum ömrü boyu ilk defa motor aldı yuki aldı sıfır. Lambretta benzeri bir modeli var ondan almış
Bir arkadaş 50 yaşında scrabeo aldı ikinci el adamın hayatı boyu aldığı ilk motor..
Ya ben anlamıyorum, bir tane adam gibi motor alıp hayatın tadını çıkarmak varken eve stok yapıp başkalarının da hayatını çalmak nasıl bir düşüncedir? Hayatın her alanında fırsatçılık yapıp kolay lokma peşinde koşmak? Çalışmadan güzel yaşamanın yollarını aramak? Bizi bu hale getiren faktörler nelerdir? Aslında kötü idik de yaldızımız kazınınca mı gerçekler ortaya çıktı?
Biz halk olarak paraya taparız. İşin ucunda para oldu mu yaptıklarımıza "günah işleme özgürlüğüne müdahele" gibi dini motifler bulmaktan çekinmeyen zerre Allah korkusu olmayan bir toplumuz. Belki de çok temiz ve safız ama hep kötülerin sesi daha yüksek çıktığından o kötüleri sürekli görüyoruz hayatlarımızda, sosyal medyada. Bak çok açık konuşuyorum tek korkumuz mahalle baskısı, "o ne der bu ne der" korkusu..
Memlekette parayı bulan emlakçı, al satçı olur, al sattan parayı bulan inşaat yapar, müteahhit olur. Motosiklette de aynı mantık var, düşük cc'ye gücü yeten onu stoklayıp satacak, ileride daha iyi motor alıp onu satacak, sonra araba işine girecek, galerici olacak, sonra da sınırlı kitleye hitap eden Dodge, Ferrari satan farklı düzey bir galerici olacak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)