espresso adlı üyeden alıntı
Dün akşamüzeri Kadıköy'den dönüş için yola çıkınca yolumun üzerindeki Hasanpaşa'daki motosiklet mağazalarının olduğu mahalleye girdim.
Revit Eclipse mont hangi mağazada var diye tek tek dolaşmayayım deyip telefondan baktım motospartan sitesinde de çıkıyormuş, hemen mağazaya girdim. akşamüzeri, kapanmak üzereydi.
MOnta baktım güzel, görevli üzerime uyacak modeli verdi, giyip denedim. gayet rahat geldi. rengi de açık renk, akşam sürüşlerinde rahat görünür.
3400 lira fiyatı vardı. sırtına takılan ekstra sırt koruması da 750 liraydı. sırt korumasını da taktırdım, etiketlerini söküp giyilecek hale gelsin, üzerimdeki montu torbaya koyalım ben bunu giyip gideyim dedim. toplam 4150 lira kredi kartına (world kard) 6 taksitle ödedim çıktım. Eski montu xmax'ın sele altı bagajına koydum, bagajda yer kalmayınca laptop çantamı sırtıma taktım, yola çıktım büyükçekmece'ye kadar sürdüm. Ne rahatlıkmış yazlık mont, püfür püfür. Sırtımda çanta olduğu ve ayrıca sırt koruması olduğu için kesin sırtım terlemiştir biraz diye düşündüm ama eve varınca baktım sırtımda çanta olmasına rağmen sırtım da terlememiş. Eski montla ter içinde kalıyordum.
Eve gelince eski revit montumu askıya asıp dolaba kaldırdım. Bu eski montu nasıl temizlerim, çamaşır makinasına atsam kesin su keçirmez katmanları zarar görür, böyle de üzerinde beyaz yerleri griye dönmüş, ne yapsam ki? kuru temizlemeciler bozmadan temizleyebilir mi?