Cr1Enis adlı üyeden alıntı
Sizinle aynı fikirdeyim motorla, bisikletle uzun yol sabır işi, gerçekten isteyen buna vakti enerjisi olan insanların yapacağı türden geziler bunlar. Ben de sanırım dikkatinizden kaçtı yani gidilir mi gidilmez mi’den ziyade ne şekilde gitmeliyim tavsiyeler neler diye sordum. Yoksa ben de altımdaki motorun bu yola çok rahat gidebilecek giriş-orta sınıf bir motosiklet olduğunu biliyorum. Yani işime yarayan tavsiyelere ihtiyacım var. Bu tarz Tavsiye dışında gidilir gidilmez uçak bileti al, tek silindir motorla zor olur vs gibi tavsiyeler bir işime yaramıyor maalesef. Bunu yazan kişiler haksız değiller eminim ve biliyorum ki daha yüksek silindir ve motor hacmine sahip bir motosikletle aynı yol çok daha keyifli olurdu. Hatta motorda sadece lastik genişliği amartisörler bile sürüş keyfine, konforuna çok katkı sağlıyor kendi gözlemlerim. Ama maalesef ekonomi ortada satıp bir mt03 alalım biraz apaçi kardeşliğine katılalım dedik motora alıcı bulamıyoruz :D satanlar satamıyor motorlarını bakalım sonumuz ne olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
Abi sen de yanlış hatırlamıyorsam er6f vardı bol bol uzun yol yapıyordun bir ara. Bende motoru satmaya çalışıyorum satıldığında er6f de düşündüğüm bir motor. Sen gerek şehir içinde gerek şehir dışında memnun musun? Yakıt gidiş dengesi, yedek parçada ne kadar üzüyor vs.
Daha öncesinde 400/500km gibi uzun yollara gittim evet. Bakalım motorun bakımlarına giriştim şimdiden. Umarım yolda mekaniğinden vs sorun yaşamam.