Yakıt mevzusu ne kadar önemli
Reklamlar
-
02 Haziran 2022, 11:12
yec adlı üyeden alıntı
Ahaha ben de merak ettim. 18 kişiden aşağı olmamanız lazım.
24 kişiydik. Allah Allah hesap herkese normal gelmiş, bir benim ruhum fakir sanırım
Reklamlar
-
02 Haziran 2022, 12:13
tommygun adlı üyeden alıntı
24 kişiydik. Allah Allah hesap herkese normal gelmiş, bir benim ruhum fakir sanırım
Çanakkale şartlarına göre yüksek. İstanbul şartlarına göre normaldir heralde. Hoş, bir şişe bira 30 lira olmuş.
-
02 Haziran 2022, 12:48
Vay sefiller hala bira, rakı mı içiyorsunuz siz. Yarın zam gelsin bir daha alabiliyor musunuz göreceğiz. Oğlum zam yapın bunlara.... hala içiyorlar.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
02 Haziran 2022, 12:51
sallami adlı üyeden alıntı
Vay sefiller hala bira, rakı mı içiyorsunuz siz. Yarın zam gelsin bir daha alabiliyor musunuz göreceğiz. Oğlum zam yapın bunlara.... hala içiyorlar.
Viski iciyoruz artik hocam, onlar zam yaptikca biz yukseltiyoruz, eskiden blend iciyordum artik sadece single malt.
-
02 Haziran 2022, 12:52
İstanbul şartlarına göre 24 kişiye 18 bin tl bedava bizim arkadaş 2 erkek 4 kız 6 kişi eğlenmeye bu yeni nesil meyhane deniyorya onlara gitmişler 14 bin tl hesap gelmiş ..
Valla orta halli yerlerde tabelalarda görüyorum Beşiktaş’ta falan Happy hour var indirimli saatler o saatlerde içersen 30 - 35 arası ama happy hour biterse 40-50 -60 mekanına göre değişiyor bazı lüks yerlerde 80-100 liraymış ..
-
02 Haziran 2022, 13:03
logaritma adlı üyeden alıntı
İstanbul şartlarına göre 24 kişiye 18 bin tl bedava bizim arkadaş 2 erkek 4 kız 6 kişi eğlenmeye bu yeni nesil meyhane deniyorya onlara gitmişler 14 bin tl hesap gelmiş ..
Valla orta halli yerlerde tabelalarda görüyorum Beşiktaş’ta falan Happy hour var indirimli saatler o saatlerde içersen 30 - 35 arası ama happy hour biterse 40-50 -60 mekanına göre değişiyor bazı lüks yerlerde 80-100 liraymış ..
O happy hourda verilenler tuborg ya da efes, eger spesifik tadi daha farkli bira isteyince o fiyatlar ucuyor, normal bir barda Guinness 70TL olmus, lagavulin duble istiyorsun 220TL
Tommygun'in hesapta kisi basi 750TL ediyor, 3 viski ile dolar zaten.
-
02 Haziran 2022, 14:08
Benzin alıp gezin o paralara,içmek nedir ya boşa giden para.
-
02 Haziran 2022, 14:43
Arkadaşlar eski usül çapkınlık yapmak da artık zorlaştı. Her Cumartesi gecesi bir mekana gitsen, valesiydi, otoparkıydı, içkisiydi, Pazar sabahı da son sevişme sonrası brunch vs derken masraflar felaket. Böyle hayat mı geçer?
-
02 Haziran 2022, 15:40
blueway2 adlı üyeden alıntı
Allah taş eder, öyle söylenmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
Arkadaşlar eski usül çapkınlık yapmak da artık zorlaştı. Her Cumartesi gecesi bir mekana gitsen, valesiydi, otoparkıydı, içkisiydi, Pazar sabahı da son sevişme sonrası brunch vs derken masraflar felaket. Böyle hayat mı geçer?
Her cumartesi mekana gidip pazar sabahı sevişebiliyorsan , sen erdin demektir hocam . Masrafları dert etme , dünyevi onlar
-
02 Haziran 2022, 15:52
O işe girersek çıkamayız boş ver daha geçenlerde arkadaşım 15 bin tl ye rc car aldı .. Bir arkadaşda aynen senin muhabbeti etti yazık günah dedi oyuncağa o para verilirmi onada dedim bizi ne ilgilendirir adamın parası adamın keyfi adamın tercihi ..
15-16 yaşındaydım o zaman bir abimizin yanında okul çıkışı tamamen keyiflik çalışıyordum işte uydu çanak o zamanlar bu güvenlik kamera sistemleri yeni yeni çıkmış onları montajlıyorduk bir villa ya gittik güvenlik kamera sistemi takmaya neyse iş bitti adam bizi içeri çağırdı içeri bir girdik adam bir bar yapmış değme barlara taş çıkarır arkada bir ton çeşit çeşit içki yerde bacağım kadar bir şişe tuhaf bir şekli var adam anlatıyor bu whisky İskoçya’da yılda iki kez çıkar fıçının şurasından alınır falan filan. Kısaca rahat şu günün güncel fiyatlarında çok rahat 60-70 bin tl lik içki vardı .. belki dahada fazladır o zaman montajı yaptığımız arkadaşa demişdim benim 5 senede kazanıcağım parayı adam içkiye yatırmış diye tabii esprili bir dille gülerek gözümüz yok hiç bir zamanda olmadı ..
Yani renk zevk keyif olayı bazıları bana bile diyor kaç yaşına geldin araban var bırak şu motoru artık gereksiz bir şey tehlikeli göz göre göre niye canını tehlikeye atıyorsun bin arabana git diyorlar..
-
02 Haziran 2022, 16:21
Bekar ve kendisi dışında bakmakla yükümlü olduğu kişiler olmayan birisi için para biriktirmek çok mantıklı değil bence. Zor zaman akçesi bir miktar bulundurulmalı tabiki. Öteki türlü iki m2 yere gideceğiz. Varken yemek lazım.
-
02 Haziran 2022, 16:25
Benzini motosikletim iciyor, ickiyi ben. Sadece ikisini birlikte yapmiyoruz. Para da benim olduguna gore bosa gidip gitmedigini ben anlayabilirim sadece
-
02 Haziran 2022, 17:33
yec adlı üyeden alıntı
Bekar ve kendisi dışında bakmakla yükümlü olduğu kişiler olmayan birisi için para biriktirmek çok mantıklı değil bence. Zor zaman akçesi bir miktar bulundurulmalı tabiki. Öteki türlü iki m2 yere gideceğiz. Varken yemek lazım.
"Ayağın yürüyorken gezicen, dişin kesiyorken yiyicen" diye bir atasözü var.
-
02 Haziran 2022, 21:48
eski usül çapkınlık bile artık lüsk olmuş bunları kredi kartıyla yaparsın ay sonu banka dan ararlar sen üzerine rahat birşeyler giy biz geliyoruz
-
03 Haziran 2022, 01:56
joshua adlı üyeden alıntı
Benzin 30-40tl olursa 250cc üzeri kullanıcı grubunun en az %60 lık kısmını eskisi gibi yollarda göremeyiz.
250cc mi
inan 100km de 4-5lt yakan 200-250cc scooterlar var onlar bile otomobil gibi yakacak
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
03 Haziran 2022, 07:33
F54 adlı üyeden alıntı
eski usül çapkınlık bile artık lüsk olmuş bunları kredi kartıyla yaparsın ay sonu banka dan ararlar sen üzerine rahat birşeyler giy biz geliyoruz
Sanırım banka bizden daha çapkın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)