yeni motosiklet için tavsiyelere açığım
Reklamlar
-
merhaba,
fiyatları da araştırıp geldim. gönlümde tracer var ama başka baharlara bile değil, hayatlara kalmak üzere..
detaylar aşağıda ama kısaca özetlersem:
- 200 cc bir commuter-enduro tarzı motosiklet yada 600 cc üstü eski japon
- alüminyum çanta kesinlikle taktıracağım - şu an ki motosikletim gibi kaynatk vs uğraştırmadan uyumlu bir model
- Zaman kullanımın %80'i şehir içi, %20 şehir dışı
- KM kullanımın %80'i şehir dışı - hatta 2023 itibariyle ülke dışı, %20 şehir içi
- Blok adına su soğutmalı ve manuel olması şart - scooter istemiyorum
bulabildiğim 200 cc adayları:
rks trv242, https://www.ucarmotor.com.tr/urun/rks-trv-242, orjinal çantalarla geliyor.
bajaj pulsar ns200 abs, yurtdışı seyahat edenler bile olmuş
bajaj dominar 400 - ug değil, sanırım 2017 üstü kronikleri azalmıştı
yada vstrom dl1000 türevi, yamaha, honda, kawa farketmez. 80k TL üst limitim olur.
hangisi mantıklı olur, siz ne tavsiye edebilirsiniz? Çok teşekkürler yanıtlar için şimdiden ve iyi bayramlar
Hayatımdaki en iyi sürüşü arıyorum.
Yarım kask takıp kanayacağınıza, Full face kask takıp terleyin.
En iyi motosiklet, sahip olduğunuzdur.
Reklamlar
-
Ben bajaj pulsar ns 200 diyorum.
Çoğunlukla İstanbul içi olacağı için bir müddet sonra 600 lük ve üstü bayar gibime geliyor.
Çoğunluk şehir dışı olsaydı. Daha büyük cc ler derdim.
-
2006-2008 DL650 diyorum.
aliminyum canta set olarak takacaksan motorun biraz hacimli olması lazım.
-
2.el crf250 L
Veya
CB 500 F
Veya
WR250R yamaha
80 bin tl ye guclu enduro bulamayabilirsin.bulsan bile masraf açabilir.
-
-
Bende dominar 250 diyorum
-
v-strom 250 neden olmasın ki bence gayet mantıklı bir alternatif
-
Bu kadar şehir dışı hatta ülke dışı yapılacaksa, fiyatlar ne alemde bilmiyorum ama 600cc üstü eski de olsa daha büyükçe bir Japon motoru bakardım.
Evet bir çok konuyu aşmış olabilirler, ama Bajaj Bajaj'dır, Honda Honda'dır.
CBF 600?
-
Cbf 600 2008 model altinda karburator kullaniyor.
4 silindirli makina 100km de 6lt altina inmez.
2008 sonrasi enjeksiyonlu serileri 100k dan basliyor.
Arkadasin max 80 bin k butcesi olduguna gore,
70K ya kadar motor alip
3 K tescil,sigorta,muayene,bandrol.noter.
Kalan miktar ile alacagi motorun bakimlari,lastik ihtiyaci vs.
Bu durumda en mantikli motor CRF 250 L 2013/2015 arasi.
Veya alternatif.
Mesela şu motor beni al diye ağliyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...19484260/detay
-
Güzel detay, teşekkürler.
70'e biraz bitikçe bir ilan, 89'a iki ilan var. Yılı bilmeden bunlar daha uygun olabilir diye bakmıştım. Bir de başka örnekler de bulunabilir CBF serisi genelde nedense pek hatırlanmayan makinalar olduğu için her öneride söyleyesim geliyor.
- CB 500F yazmışsın. O da çok güzel olur.
-
Geçmişte kullanmış olanlar daha sağlıklı yorum yaparlar ama bence tur için kullanılabilir gibime geliyor. Muhtemelen motor bloğu da sorunlu değildir. Honda Nt 700 Deauville bir araştırmak gerek.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Geçmişte kullanmış olanlar daha sağlıklı yorum yaparlar ama bence tur için kullanılabilir gibime geliyor. Muhtemelen motor bloğu da sorunlu değildir. Honda Nt 700 Deauville bir araştırmak gerek.
https://i.hizliresim.com/ojqkk2h.png
Trafik yillarca kullandi bu motoru ve fazer6 yı.
-
Ben de oyumu Cb500 F den yana kullanıyorum. Şehiriçi, şehirdışı, her ikisine de gelir, yakıtı da kendi kategorisinde çok iyi.
Şahsen ben de çok baktım aynı kullanım amacı ile ,ama olmadı, ya Kle500 alacaktım ya da cb500 f, cb500 f i geçtim artık param 17 yaşında Kle500 e bile yetmiyor.
-
teşekkürler.
crf tarzı bir motosiklete sahibim zaten. grenakların bu tür plastik olduğu bir modelden çok, cb500f tarzı bir motosiklet istiyorum.
önerilerin tamamı için teşekkürler. tekrardan iyi bayramlar.
bu arada almayı düşünenler için o ilanındaki kawa bayağı temizmiş, kaza bela vermesin alıcısına
-
Yaniliyor olabilirim ,kullanici yorumu nasildir bilemem ama sanki benelli trk 251 fiyat olarak dusuk gibi,cantali ve enduro naked arasi bisey
-
Beyler şaka maka 80.000 TL'ye bulduğumuz motosikletlere bakın. Nasıl fiyatlar bunlar böyle?
-
Beyler şaka maka 80.000 TL'ye bulduğumuz motosikletlere bakın. Nasıl fiyatlar bunlar böyle?
Arkadaşim 2019 da 0 km NC750X DCT almisti 67kusure..
Geçen gün sohbet arasinda Africa 75bin diyordu keşke az daha koyup onu alaydim bugun 250bine elimi öpene satardim diye söyleniyordu,az daha küllüğu ağzinin yayina vuracaktim..
Dedim daltarak neyin hesabini yapiyorsun??
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Arkadaşim 2019 da 0 km NC750X DCT almisti 67kusure..
Geçen gün sohbet arasinda Africa 75bin diyordu keşke az daha koyup onu alaydim bugun 250bine elimi öpene satardim diye söyleniyordu,az daha küllüğu ağzinin yayina vuracaktim..
Dedim daltarak neyin hesabini yapiyorsun??
Muhtemelen o dönem gruptan biri "yaww 67.000'e Nc mi alınır yawww? Gitmiyor o motor" falan demiştir bir de
-
Muhtemelen o dönem gruptan biri "yaww 67.000'e Nc mi alınır yawww? Gitmiyor o motor" falan demiştir bir de
Ben olsaydım derdim. 80+ ya tracer alınırdı o paraya. Tracer, mavi çizgimdir.
Esasında bende inanamıyorum bu tutarlara ve makinalara ama durum bu.
-
nicknamer adlı üyeden alıntı
Ben olsaydım derdim. 80+ ya tracer alınırdı o paraya. Tracer, mavi çizgimdir.
Esasında bende inanamıyorum bu tutarlara ve makinalara ama durum bu.
Mt Tour'da bu sene Tracer 7 ve 9 Gt'yi denedim. Tracer 7 güzel ama 9 Gt muhteşemdi, bayıldım, çok sevdim, hastası oldum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler