Havaların ısınmasıyla birlikte ekipmansız motorcuların sayısı arttı. Sadece kask ile motor süren görüyorum.
Ben yaz kış fark etmeden; kask, mont, dizlik üçlüsünü kullanıyorum. Bot aldım fakat henüz kullanmadım.
Peki ya sizde durumlar nedir?
Havaların ısınmasıyla birlikte ekipmansız motorcuların sayısı arttı. Sadece kask ile motor süren görüyorum.
Ben yaz kış fark etmeden; kask, mont, dizlik üçlüsünü kullanıyorum. Bot aldım fakat henüz kullanmadım.
Peki ya sizde durumlar nedir?
Yaz kış demeden bütün ekipmanlarımı giyiyorum.
Kask
Mont (4 mevsim diye geçen ama aslında kışlık)
eldiven (yazlık ve kışlık ayrı ayrı var)
Korumalı pantalon (riderdenim kot pantalonlardan)
Uzun bot (kışlık ama yazın da rahat ediyorum, sorun olmuyor alıştım)
Kaç yazdır hep bu yaz yazlık mont alayım diyordum ama bir türlü bütçe ayıramıyordum, bu yaza artık alacağım gibi, revit'in yazlık montlarından düşünüyorum. Onun dışında yine aman çok sıcak demeden bütün ekipmanlarımı giyerim.
Kask
Mont (iç astarını yazın çıkarıyorum)
Eldiven (yazlık tip)
Belllik
Pantolon
Dizlik
Bot
Kask : Schuberth S2 Sport
Mont : Clover Air Jet 4 (Yazlık) Kışlığı da aynı marka.
Eldiven : Scoyco MX-14
Pantolon : 4 Riders Kot pantolon. (yazın normal kot ya da kapri üzerine dizlik)
Bot : Normal bot kullanıyorum.
yaz kış.
kask(caberg duke 2)
mont(4 mevsim)
bot(yds vibran falan)
eldiven(Yaz ve kış ayrı her ikisi de dandik)
dizliğim dainese baya uzun olan çok seksi olan var ama kullanmıyorum.
ileride durumum iyi olursa baştan aşağı değişeceğim ekipmanlar. hele görüntü olarak kasktan hiç memnun değilim. normalde gösterişi hiç sevmem ama bir süre sonra ulan güzel de kullanası geliyor insanın.
yani para olsun kask, eldiven(yaz, kış kaliteli), yaz ve kış 2şer pantolon çok iyi olur. ekipman önemli
Kask- nexx sx 100
Mont- revit gtr air
Eldiven- Alpinestars Spartan
Pantolon altı dizlik
Bot- Yds
- Shoei Qwest Bloodflow TC-3
- Held Tropic II
- Five Gloves RS3
- Riderdenim Efil
- Alpinestars Multiair XCR
Mont prosev hörgüçlü
Kask ls2 ff353 rapid
Eldiven vexo yarım parmak
Alt taraf standart kot pantolon ve spor ayakkabı
kask-mont-eldiven dısında uzun yola cıkmıyorsam yazın baska ekipman kullanmam.. sehir icinde istanbulda eziyet oluyor daha fazlası...
yaz var yaz var.gelin bide temmuz ağustos antalyada sürün bakalım.120 saniye ışıkta bekleyince ne oluyor görün ama kaç yıl oldu nettir yazlık fileli mont kullanıcaksın.öbür türlü güneş ve sıcak hava çok pis kavuruyor.convers şort filelimont kask eldiven şeklinde devam
Bakkala bile gitsem aşağıdaki 3 lüyü mutlaka giyerim.
Kask : mt revenge2
mont : Durt Ravi Dark
Eldiven : durt yazlık
pantolon: Riderdenim efil
bot : rockwell cafe impactec brown
Bu ikisinide şehir dışına farklı bi ilçeye veya bursa merkeze bile gitsem giyerim.
Kask,
Mont,
Eldiven,
Bellik,
Çizme,
Dizlik,
Yazlık lastik.
Ya ne olacaktı? Kışa veya yaza göre ekipman eksilip çoğalmaz. Aynı ekipmanın yazlığı veya kışlığı olur.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Kask Marushin 999rs
Mont Body Armour
Pantolon Tech 90 kargo
Eldiven Prosev Deri eldiven
Bot İXS Ultra Evo
Yazın sadece gövdemi giyinirim altı cıscıbıl bırakırım diyenlere söyleceğim asfaltta sürünmemeniz dileği ile selamlıyorum
Merhabalar, evet yazlık. Botun bilek kısmında hava alabileceği kısım deri değil, gore-tex membran uygulanmış kumaş olmalı. Rüzgarlı havalarda içine rüzgar geliyor kisin ise yarayacağını sanmam.
Aslına bakarsanız botu aldığımdan bu yana ilk kez detaylı kullanacağım. Kisin kullanmadim, yaz da tam gelmedi. Bugün geziye çıkıyorum, Antalya sıcağında nasıl is yapacak gorecegiz. Su anda bile hava 12 derece, ayagim usudu. Kisin zor.
Kask: Agv Dual Evo
Mont: Revit Kubix, içlikli yazlık
Eldiven: yazlık
Bot: Forma Velocity
Pantolon: Riderdenim Bora
Yer: Trabzon.
Youtube: YOL AVCISI
Keşke gençler motorların çekliyle değil de ekipmanlarla birbirlerine hava atsa.
Yolda bakıyorum şekil şukul yerinde bir motor, ama kafada dandik bir kask, ellerde eldiven bile yok, ayaklarda spor ayakkabı ama bilekler bile açıkta. Bu nasıl cesaret anlamıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)