4 ya da 3 Tekerlekli Benzinli Kapalı Kasa Motosiklet Modelleri
Reklamlar
-
Merhaba,
Bajaj qute tarzı ruhsatta motosiklet olarak geçen, benzinli 3-4 tekerlekli kapalı kasa modellerden bilen yorum yazabilir mi.
Eşimin motosiklet ehliyeti olması ve hem fiyatı hem işletme maliyeti otomobile kıyasla az olması sebebiyle +1 çocuk olduğu için böyle bir araç ihtiyacımız var.
Qute baktım ama sıfırını getirmiyorlar galiba. İkinci elde 2015 model 82ye ilan var. Sıfırı olsa bir fiyat hesaplaması yapıp eder veya etmez diyeceğim de diyemiyorum. 7 yaşında bir qüte de 82 etmez gibi geliyor.
Farklı marka model benzinli bakıyorum. Yukide elektrikli var 104bin yazmışlar.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
Reklamlar
-
Bunların yarı fiyatına bir Peugeot 106 (veya benzeri) alsanız hem daha rahat edersiniz hemde kalite farkı tartışılmayacak düzeyde olur. İşletme maliyeti bunlardan daha fazla olmaz. Ehliyet masrafını ekleseniz bile bu paraları vermezsiniz. Yuki bajaj falan çöpe atılan para gibi geliyor bana nedense.
-
Green_Beret adlı üyeden alıntı
Bunların yarı fiyatına bir Peugeot 106 (veya benzeri) alsanız hem daha rahat edersiniz hemde kalite farkı tartışılmayacak düzeyde olur. İşletme maliyeti bunlardan daha fazla olmaz. Ehliyet masrafını ekleseniz bile bu paraları vermezsiniz. Yuki bajaj falan çöpe atılan para gibi geliyor bana nedense.
Katılmakla beraber, bir de egzoz da yapılırsa mis
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
-
Aklın yolu bir 106 1.4 XR
1.4 leri lpg de kokluyor resmen,
Arabanin kasasi zaten hafif 830 kg.
Ciddi.elektriksel sorunu yoksa 65-70bine rahat alinacak araç.
Alternatif UNO 70s lpg li. (760kg)
-
1999'da peder bey bana ehliyet sonrası 106 Quicksilver almıştı. Aldıktan sonra ilk test sürüşümde karşıdan otobüs gelince panik yaptım ve mesafeyi ayarlayamayıp hem sağ hem sol aynamı kırmayı başarmıştım. Rahmetli peder şeker hastasıydı ve aniden sinirlenirdi. Peder bey sinir krizi geçirmiş sonra da bir bahaneyle o ay arabayı satmıştı.
Temsili resmi aşağıya bırakıyorum. Tam "saçlar şekil, önümden çekil" arabasıydı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)