Arkadaşlar bayram için memlekete gideceğim ama motorsikletimi koyacak yer bulamıyorum. oturduğum yer biraz sıkıntılı.Böyle 1 2 haftalığına bırakabileceğim yer var mı avm otoparkını düşündüm ama orda da çekici ile çekiyorlarmış
Arkadaşlar bayram için memlekete gideceğim ama motorsikletimi koyacak yer bulamıyorum. oturduğum yer biraz sıkıntılı.Böyle 1 2 haftalığına bırakabileceğim yer var mı avm otoparkını düşündüm ama orda da çekici ile çekiyorlarmış
Hastane otopark'ı tanıdık birisinin kartı ile sokun bırakın kimse bir şey yapmaz
memleketin neresi?
sen neredesin?
motosikletini burada mı bırakacaksın yoksa memlekette mi park yeri soruyorsun?
Hocam ben antalyadayım motor antalyada kalacak
Memleket Antalya mı, başka bir yer mi?
Bu arada, motosiklette R yok.
Motor antalyada kalacakk
Herhangi bir kapalı otoparka sorsanız?
Antalya'yi bilemem ama Istanbul'da bazi AVM'lerin otoparklarinda uzun suredir yatan motosikletler goruyorum.
İstanbul'da birçok Avm otoparkına motosikletler ücretsiz park ediyor. Hatta motosikletler için toplu bir alan var. Eğer Antalya'da da benzer bir uygulama varsa öyle bir alana park edip yine de her yerden kilitlemek mantıklı olur. Hatta İstanbul'da Trump Tower diye bir yer var, otoparkın bir kısmı Avm müşterileri için diğer bir kısmı da İş merkezi çalışanları için, iş merkezi kısmının otopark alanına Avm müşterisi giremiyor, bariyer engeli var. Bu tip hem Avm hem plaza konseptli mekanlar varsa orada İş merkezi kısmına kaçak park etmek de güzel bir çözüm olur, hırsız uğursuz oraya pek bakmaz diye umuyorum.
Açık Otopark : Evimin önünden ne farkı var
kapalı otopark : cok para istiyorlar
Arkadaş sen hem ayranım dökülmesin hem şeyim şey olmasın diyorsun.
AVM e bırakamazsın, hastane önerisi yukarda var ancak hastanede de bir noktada dikkat cekince cektirebilirler.
Arkadaşının kapalı otoparkı varsa oraya koyabılırsın ama burada sorduguna göre o da yok.
Ee parasını verip otoparka bırak diyoruz ona da laf yapıyorsun.
napalım kardeşim motorun başında sırayla nöbet mi tutalım forum olarak?
Sitede oturan bir arkadaşın yok mu ? Rica edersen kapalı otoparkına koyabilirsin.
Civarlarda güvenlikli bi site varsa rica etmeyi dene
Istanbul'da Kucukyali Hilltown'da aylarca yatan motosikletler biliyorum. Hatta birine sordum niye surekli motosikletin burada diye. Arabamla gelip motosikleti alip geziyorum haftasonlari sadece diyor.
Bir de Kadikoy'de Tepe Nautilus'un alt kat otoparkinda brandali motosikletler var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)