CBR125 in düşük km temizleri 60 70 bin tl yi bulmuş aynı paraya düşük km 2017 model GSX-R125 de bulunuyo hangisini tercih etmeliyim
Not:Başlangıç motoru olarak kullanıcam
Boy:185
Kilo:66
CBR125 in düşük km temizleri 60 70 bin tl yi bulmuş aynı paraya düşük km 2017 model GSX-R125 de bulunuyo hangisini tercih etmeliyim
Not:Başlangıç motoru olarak kullanıcam
Boy:185
Kilo:66
başlangıç motoru demeseydin gsx-r 125 derdim fakat başlangıç dediğin için cbr 125 derim gsx-r 125 düşüp kalktığında başına yedek parçası fiyatı bakımından daha fazla masraf açar cbr 125’e göre çünkü cbr 125 uzun bir süredir piyasa da bulunan bir motor olduğundan yedek parça konusunda pek sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum ya tabi bana kalsa iki motoru da başlangıç için almam da senin kararın sonuçta sana kalmış
Gsxr cbrden açık ara daha güçlü ve şanzımanı, frenleri vs daha iyi (kısaca her yönden daha iyi). Benzer fiyatlara bulduysan gsxr al cbrnin yüzüne bakılmaz. Yalnız suzukinin oturuş pozisyonu daha rahatsızdır uzun yolda sıkıntı çıkarabilir önceden bir dene.
ben gsx250 ile başladım, çift abs li olduğu için çok kez beni kazadan korudu, 185 boy ile bahsettiğiniz motosikletler biraz küçük durabilir hocam.
Konfor diyorsan honda.. Ama performans diyeceksen suzuki.. Yeni başlayacaksan tabiiki honda derim..İleride değiştirecek büyüteceksin.. Hem 2. el piyasası daha açık , hem de zarar etmezsin..
Tercihini çift farlı cbr250r dan yana kullanman daha uygun olacaktır. Çünkü 125cc motosikletler kısa bir süre sonra "abi bu gitmiyor yaa" dedirtir.
Absli motor varken her zaman ABS li alınır
Gsxr125 yani
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)