Bugün Fuara giden var mı arkadaşlar ?
Önceden fuar olduğunda haftalar önceden başlık açılır biletler ayarlanır kalabalık gidilirdi.
Şimdi kimsede heves yok alım gücü yok insanlar gitmeyi tercih etmiyorlar.
Her şey eskiden çok daha güzelmiş.
Video için teşekkürler, gitmiş kadar olduk, fiyatlar felaket olmus. Kawasaki 650 RS'nin fiyatı neydi acaba, onu göremedik.
Cumartesi gideceğim , Yamaha fuarda yok ama bilet göndermişler sağolsunlar :D
Kırmızı Z900 e aşık oldum.
2007-2012 arası aldığım keyfi artık alamıyorum fuardan. Her standta ayrı bir gösteri, fuara özel fiyatlar vs. olurdu.
2016 ya kadar eski çalıştığım firmanın distiribütörü olduğu marka fuar katılımcısıydı, özel davetiye ile akşam etkinliklerine de katıldım, birçok arkadaşa davetiye temini yaptım.
pandemiden önceki son fuara gittiğimde birçok marka artık katılmadığını, ekipmanlarda da fiyat cazibesi olmadığını görünce benim için artık bitmiştir dedim.
Bundan sonra ancak eski arkadaşlar hadi toplanıp gidelim derse muhabbete giderim.
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Bir motosiklet fuarı yapılıyor olmazsa olmaz markalar Yamaha, Honda, BMW ve Ducati, resmi standları yok, 5-10 yıl önceki fuarların tadı yok. Neredeyse her motorun üstünde binme, dokunma, elleme yazıları var.
Epeydir görmediğimiz Kawasaki'yi fuarda görmek güzeldi. Mv Agusta, Ktm, Indian standları da bir diğer beğendiğim standlardı. Geçmişte dalga geçtik ama Jawa'nın motorları çok beğendim.
1 sene herkes dişini sıkıp 1 adet bile motora mesaj atmazsa bakın piyasa nasıl düşüyor Sıfır makineyi anlarım dolar kur vs vs. Adam 58 bindeki 2016 model pulsar ns200 ü 35 bin liraya sattı. Ağlıcam şaka gibi. Bir arkadaşta hurdadan toplama CBR125 var ağır grenaj hasarlı şase işlemli. O adama bile 28 bin liraya yazan var deli olmamak elde değil. 50cc motorlu bisiklet alsan 3 aylık asgari ücret. Ağlanacak haldeyiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
RKS yi kötülemiyorum iş için RY18 modelini kullandık çiğköftecide taş gibi makineydi. Ama 70/80 bandına çin malı bir motorun çıkması çok korkutucu bir durum.
gelir dagilimi adaletsizligini cok guzel bir sekilde
anlatmissiniz hocam.
ekonomide para sadece el degistirir. Hepimiz o azinlik zengin gruba dahil olmaya calisiyoruz. Bunu yapabilmek icin, birilerinin cebindeki para benim cebime gelmesi lazim. Peki ben kimin cebindeki parayi alabilirim?
1-zenginin cebindeki
2-fakirin cebindeki
1. yol tamamen cikmaz sokak, cunku sen zenginin cebindeki paraya goz diktigin anda zengin senin gotundeki donu alir.
2.yolu 20 senedir basariyla uygulayan bir Reisimiz var zaten. huloggggg
Bugün açılış saatinde gittim. Her fuar gittikçe cazibesini kaybediyor. Yamaha, Honda ve BMW’ nin olmaması benim adıma gezi keyfi için çok hissiz bir fuar duygusu oluşturdu. Ducati ve Triumph’ da yoktu. Mv Agusta standı ilgi çekiciydi. Buna ek olarak yeni Hayabusa’ yı yakından inceleme fırsatı buldum. Sıkıldım diyebilirim.
yeni ninja 250 gelmiş. fiyat ve HP bilgisi olan var mı arkadaşlar?
fuar yapılıyor mu ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)