Merhabalar;
Artık intercom almanın zamanı geldi. Araştırmalarım neticesinde öncelikle karar vermem gereken bütçe konusu var. Acaba düşük fiyatlı bir intercom işimi görür mü emin değilim.
Şöyle özetleyeyim; motosiklete yeni başladım. Motorum forza 250 ve hız yapan uçan kaçan bir sürücü olmayacağım. Aşağıda seçenekleri sıralıyorum;
1 )KN master ya da farklı çin malı iş görür mü? Kulaklık ,mikrofon ve batarya performansı olarak Sena ya da Cardo performansından çok mu uzak? Ya da montajı çok mu zor? (Kaskıma yapıştırmak istemiyorum) Farklı intercomlara bağlanmada sıkıntı yaşanır mı?
2) Battı balık yan gider hesabı almışken iyi bir şey mi alayım? Kaskım Shoei Neotec 2 olduğu için SRL2 aklımdaki model. Ya da Cardo nun packtalk bold modeli (JBL kalitesi cezbediyor.) Hatta balığı daha da batırıp kameralı 10c EVO bile... neyse bu fikir çıkmalı aklımdan..
3) Eğer düşük bütçeli bir intercom alacaksam; Sena nın ucuz modelleri mi (10s ya da SMH-5) yoksa KN master ın bir modeli mi?
4) FC Moto dan almanın riskleri nelerdir? Fiyatın üzerine 20% gibi bir marj daha mı eklemeliyim? Almanya dan kendimiz ya da bir eşe dosta valizde getirtsek gümrük vs sıkıntı çıkar mı?
5) Son olarak farklı görüş ve önerileri olan varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler,