Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Intercom Tavsiyeniz

REKLAM ALANI
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı okanbagiscan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onu sormadım.Belki oradaki çaya damak tadı alıştıysa buradakiler tatsız gelebiliyordur.Haa ben taşırmıyım bulaşık suyu gidi olsada taşımam.Öyle boğaz için fazla kafa yormam.
    Çayların da çok farklı çok iyileri varmış ama zaten ayda yılda (sahiden de ayda 2-3 kere en fazla içerim, kahvaltıda bile aramam) çay içen biri olarak bilmem, ben de tat farkını ayırmam.

Ama kahve meraklısı biri olarak yurtdışından kahve getirtmişliğim vardır. Henüz türkiyede nitelikli kahveden haberi olan kahveci yokken ingilteredeki bir kahve kavurucusundan kahve sipariş ederdim, posta ile 1-2 haftada gelirdi kahve. bir kilo iki kilo falan sorunsuz gelmişti ama bir keresinde farkşı çeşitlerden toplam 5 kilo sipariş ettiğimde gümrüğe takıldı, ptt gümrüğüne kendim gidip ben satıcı değil içiciyim diye ikna ederek teslim alabilmiştim. Kim kendi içmek için 5 kilo kahve alır ki demişlerdi. Kilosu 20-25 poundluk kahvelerdi bunlar. O zaman doviz şimdiki kadar çılgın değilmiş demek ki alabiliyormuşum. Şimdi yerli kahvecilerden bile zar zor alıyorum nitelikli kahveleri.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------

interkom bana yalnızca telefona bağlansın, navigasyon seslerini duyayım, zaten muzik dinlemekle de işim olmaz, yolda telefonla da konuşmam, sadece navigasyon seslerini duyayım yeter deyince en ucuzundan mesela rastlege internetten aradım bu çıktı böyle bir şey alsam iş görür mü?

https://www.hepsiburada.com/bt22-mot...HBCV00001VCIMP

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    vimoto v8 tavsiye ederim hem ses yüksekliği iyi hemde 120-140 bandında giderken ses karşı tarafa sanki oturma odasında konuşuyor gibi gidiyor

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    FreedConn TCOM-VB aldım bugün 2 adet. Gelsin bakalım yorumlari iyiydi. Çin'den durumlar karışık hem beklemek istemedim.
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

Motosikleti
    Artık Yok...
    Ben lexin aldım iş görüyor..

Motosikleti
    Yamaha R25
    kn2100 kullanıyorum, temiz ses veriyor yükseklik de fena değil. Konuştuğum kişiler sesimin de güzel gittiği geri bildirimini yaptılar. Fp olarak oldukça iyi sanırım, sena vs 7 8 k dan başlıyor.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)