Stf ye bende hasta oldum. Tek sıkıntısı 4 silindir olması.
Yeni hayabusa isterim oturuşu rahat çok hızlı ayrıca elektronikleri bol. Kağıt üstünde bakınca sport touring adının hakkını veriyor tabi deneme fırsatım olmadı
Sabır. 2023'ü bekleyin. Reis kazanırsa Cengiz herkese motor ısmarlayacak (2023 olmazsa 2053, 2071, vs). Reis kaybederse ancak 4-5 yıla birşeyler alır hale geliriz.
Onun için 2023'te aynen devam.
Eskiden testarossa falan yazardım. Artık bunları geçtim. İnsan gibi yaşayabilelim.
Hayalim sürdüğüm motordur çok şükür eder yoluma bakarım çünkü bilirim ki benim motorumda birinin hayalidir …
En son cb600f hornetim vardı sattım..
çok şükür istediğim her motoru aldım sürdüm çünkü hayallerimi uçuk kaçık ulaşamıycağım yerlere taşımadım silverwing ,virago 535, vt600,xt660, tdm850 , yzf600r namı değer Thundercat daha aklıma gelmiyor çok var fazer 8 falan filan ..
Bunların hiç biri pahalı motorlar değildi zamanında şimdi uçmuştur hepsinin fiyatları ben satıp üstüne üç beş ekleyip alıyordum bazen eklemiyordum bile ..
Şu anda Türkiye realitesine ayak uydurarak bir motor alıcam zaten horneti ondan sattım uçmanın manası yok ayaklarımızın yere sağlam basması lazım heleki şu sıralar .. yedek parça sarf malzeme fiyatları uçmuş , yakıt fiyatları ortada artık zam geldimi öyle kuruş kuruş gelmiyor maşallah 1 tl 2tl zam geliyor o yüzden ideal ölçekte ortalama yakıtlı hacimi ufaltıp yedekparça sorunu olmayan ve makul fiyatlarda olan bir motora geçicem en azından bu süreç geçene kadar ..Bu süreç geçdimi o zaman ki duruma konjektüre göre pozisyon alır alırım yeni bir şey..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)