Metela adlı üyeden alıntı
Maalesef bu fiyatlar hayalleri yıkıyor, bakın ben 45 yaşında neredeyse istediğim motoru aldım, tabi daha erken de alabilme şansım vardı çünkü fiyatlar çok daha ugundu, şuan ise gerçekten imkansız gibi, yalnız ben istediğim motora ulaşmak için madden bir sıkıntım olmasa da deneyim açısından kestirme yol kullanmadım, 23 yaş çok genç bir yaş, altına güçlü bir makina aldığında çok sıkıntılı bir işe girme ihtimalin var, naçizane sakın ss alma, kuryerlik güzel bir deneyim hele de istanbul'da, ancak bil ki altına güçlü bir makina alınca o kuryelikte kullandığın tarzın ve deneyimle gençliğin verdiği hormonel heyecan seni çok riskli işlere de atabilir, paranı mülayim ama havalı bir makinaya harcamanı, yeteneğine göre de ileride daha güçlüsüne geçmeni tavsiye ederim, yazdığın makinalar bana göre asıl üçüncü makinan olmalı, bu araya daha mülayim bir makina alıp 2-3 sene bolca km yapmalısın, çünkü 17 senedir çeşitli motosikletlerle sürekli trafikteyim belki sana bu dediğim bir anlam ifade etmiştir. Etmemişse para senin, seçim senin kendi seçimini yapmakta tabi ki özgürsün.