Selam Yavuz bey, Ben bu tarz bir diyalog olmaması adına ne siyasi bir karakter nede herhangi bir ülke para birimi dile getirdim. TL' de durmama nedenim hisse senetleri ve değerli madenlerin şuan [ ÖRNEK ] dolardan daha karlı olmasıdır. Bir ülke de yaşam şartları zorlaştıkça iyi niyetli insanlar dahi kendilerini ve ailelerini korumak adına önlem almak durumunda kalıyor. Tabi ki belli bir kesim sadece kar ve rant peşinde olsa da bu ülkede hala memleketini ve içinde yaşayan insanları seven kitle var. Ama ne yazık ki evine lazım olan camiye haramdır diye de bir atasözü var. 230 Milyar Dolar kimindir hangi vatandaşındır bilemiyorum, yine de sokak da bu insanlara denk geldiğimi sanmam. Bir kısmı Mehmet Cengiz'indir bir kısmı Orhan Cemal Kalyoncu' nundur ve malum kişilerin akrabaları tanıdıkları, işlerini yaptırdıkları ortak oldukları kişiler diye sanıyorum devam eder... Bir toplum kendi parasına güvenmiyorsa sorun toplumda değil yönetim şeklindedir bana göre. Evet dolar 15 TL ve 1 LT benzin 10 TL ama ben yine çalışıp o motosikleti almaya çalışıyorum yarın 1 dolar 40 TL olursa yine çalışıp alacağım, 1 dolar 5 TL olursa da. Ben basit bir çalışan sıradan bir halkım. En fazla yapabildiğim eşlik etmek ve eşlik etmek isyan etmekten daha mantıklı. Dolar' a yönü siyaset ve elinde bolca dolar' ı olanlar veriyor. Bu kişiler de siz ben gibi forum da bulunmuyordur diye düşünüyorum. Toplum kendi kararını verip bir şeyler yapıyor, bende içinde ki bir birey olarak öyle de böyle de yaşıyorum.
Not: Bir tercih hakkım olsa, başkası bana sıkacağına ki şuan hepimize sıkıyorlar bence. Kendi kendime sıkmayı yine tercih ederdim. En azından yarın ben yaptım çekiyorum deme şansım olurdu, şimdi ise başkalarının hatalarını çekiyorum. Saygılar.