levend84 adlı üyeden alıntı
Abi tekrar alintiladim ama,
Esasinda şoyle de bir durum var,
Ureticiler,distributorler vs.
Uretilen modellerde bir iyileştirme,kullanici odakli sorun çozumu yerine,sattim aga benden cikti,ben ticaretime bakarim olayindan dolayi muşteri her daim depoda yazan etikete bakiyor ve haklida.
Zaten vatandasin aldigi motor 3 sene sonra ya uretilmiyor ya da devami gelmiyor.bu olayda ciddi problem.
Uzakdogulu ureticiler,parasini verirsen her turlu blok uretir,ekmek köfte misali.
Montaj uzerine calisan sanayiler,
Gidersin ureticiye,bana 150 ve 200 cc şu speklerde blok istiyorum,
Bu bloklari saglam bir şasiye oturtur,
Urun gaminda max 4 temel varyant belirlersin ve bunlari sürekli güncellersin,
150 den commuter
200 den naked
Diger 200 den cross veya scooter uretirsin
Ama oyle etikette 200 ama teknikte 149cc olmayacak,babalar gibi 199cc olacak 17-18 hp uretecek.
Ornek,
Sen bir dönem rks kullaniyordun sanirim,o motor şu an rkv etiketiyle guney amerikada hala satiyor,
Ama uretici,blokta yenilik yapmis,kronikleri cozmus,
Haliyle o ulkede,kullanicilarin secenekleride fazla,guney amerikada rkv150 ile yamaha fz150 arasinda ciddi rekabet var,neden?rkv alacak adam biliyor makina sorun cikartmiyor,hangisi hesabina uygunsa onu aliyor,makina kendini kanitlamis.
Alternatif markalarin kaliteli urunleri çogalirsa,japon markalarida fiyat konusunda,sss konusunda kendilerine ceki duzen verir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:20 ----------
https://avtotachki.com/pt/keeway-rkv-rkv-150/
Link url ye dönmedi,site portekizce