Nerdeyse kaza yapıyordum !
Reklamlar
-
Arkadaslar,video yok ama oyle bir anlatacagim ki izlemis kadar olacaksiniz.
Umraniye Dogubati honda dan ciktim,tem e gelmeden once isiklar var,bilen bilir neyse.
Onumde bir arac var,60km/h la falan gidiyoruz herhalde..ısiklara cok az bisey kaldi ve isik yesilden sariya dondu.
Her turk gibi bende sari gordummu gaza basarim ki kirmizaya yakalanmiyim,cok rahat gecilir yani o kadar yakiniz isiga.
Ben de geceyim diye gaza yuklendim,fakat ondeki arac surucusu hollandali midir nedir frene abanmasin mi amator.
Yani sunu diyim cok az kisi bu durumu kurtarirdi bence,reaksiyon surem 20 milisaniye falan olmali.Allahtan bugun gunesliydi,yerler islak olsa kesin vurmustum.
Hem on hem arka abs iki defa devreye girdi ve 20 cm kala durdum.
bu amatorlugu yeni arkadaslar yapmasin diye anlattim,bu da boyle bir anim oldu.
Sevgiler,
Reklamlar
-
bu olay her zaman önümde araba varken aklımda oluyor bassam mı basmasam mı diye. araba ile iken hiç basmam riske atmam çünkü öndekiler genelde kararsız oluyorlar. hızlı olsalar dahi çoğu kez son anda fren yapıyorlar. motorla illah yapılacaksa bu duracağını düşünerek yapmak lazım direkt şerit çizgisi dibindeyken. velev ki durdu pat kontra geç. arabada affı olmaz.
-
Genelde çok sakin kullanıyorum motoru.Senin dediğin gibi ne zaman bir atraksiyon yapacak olsam illa bir tehlike yaşıyorum.Senin olayındaki gibi arkasında değilde yandan basıp geçsem bile kafamda hep tehlikeli senaryolar oluşuyor.O yüzden basıp geçeceksem geçmemeyi tercih ediyorum.
Ben zaten keyif için bindiğimden belki yapabiliyorum ama iş için kullanan yada işe gidip gelen biri sürekli bu şekilde kullanım yapamayabilir.
-
CG lerde ABS varmıymış ?.....
-
❤️Honda❤️ adlı üyeden alıntı
Arkadaslar,video yok ama oyle bir anlatacagim ki izlemis kadar olacaksiniz.
Umraniye Dogubati honda dan ciktim,tem e gelmeden once isiklar var,bilen bilir neyse.
Onumde bir arac var,60km/h la falan gidiyoruz herhalde..ısiklara cok az bisey kaldi ve isik yesilden sariya dondu.
Her turk gibi bende sari gordummu gaza basarim ki kirmizaya yakalanmiyim,cok rahat gecilir yani o kadar yakiniz isiga.
Ben de geceyim diye gaza yuklendim,fakat ondeki arac surucusu hollandali midir nedir frene abanmasin mi amator.
Yani sunu diyim cok az kisi bu durumu kurtarirdi bence,reaksiyon surem 20 milisaniye falan olmali.Allahtan bugun gunesliydi,yerler islak olsa kesin vurmustum.
Hem on hem arka abs iki defa devreye girdi ve 20 cm kala durdum.
bu amatorlugu yeni arkadaslar yapmasin diye anlattim,bu da boyle bir anim oldu.
Sevgiler,
Gecmis olsun morukcum.
Hizlanirken panik fren ihtiyaci olusturan durumlar, cok tehlikeli olabiliyor. Hem ondeki araca carpma riski, hemde arkadan biçilme riski var. Arada tost olma riskin de var tabi kombo.
-
Gecmiş olsun kirve,
Reaksiyon sürem 20 milisaniye sozunden sonra,(0.02 sn)
Africayi satip,F16 alma zamanin çoktan gelmiş
Az savaşa katilmis,agir hasari olmayan,sahibinden F16
Yaşiyorsun bu hayati,her gun aksiyon,full animasyon..
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
CG lerde ABS varmıymış ?.....
Motorum cg olsa amma hosuna giderdi di mi
Sirf senin gibileri sevindirmek icin alip koyasim var.ama honda cg yapmiyor iste sikinti o,cinli.motor almam ben
-
Öndeki adam ışık yeşilden sarıya dönünce gaza değil frene bastığı için "amatör" olmuş iyi mi!
Sonra da "bu 4 tekerliler suçlu katil vs vs..." . Doğruyu yapınca da yaranamamış ki.
Bence siz "Her turk gibi bende sari gordummu gaza basarim " mantığınızı değiştirmeye çalışın.
-
❤️Honda❤️ adlı üyeden alıntı
Motorum cg olsa amma hosuna giderdi di mi
Sirf senin gibileri sevindirmek icin alip koyasim var.ama honda cg yapmiyor iste sikinti o,cinli.motor almam ben
Honda seni de düşünmüş bebişim...
-
Honda Cgl125 itici çubuklu,temiz bakilirsa toruna miras kalir,
Tr ye gelen çogunlugu made in brasil dir,olurda japon uretimlisine denk gelinirse biblo gibi makinadir.
Izmirdeyken yaşli bir amcada vardi samanlik hesabi,made in japon olan,mekanigi cok kaliteliydi.
-
Cg si bile alemin krali.. sıfır sikintiymis..Maalesf brezilya da sadece
O degil de bu onur kafayi yemis...yapacak video bulamiyo tabii,elde meteryal da yok cg bile tanitmis
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Honda Cgl125 itici çubuklu,temiz bakilirsa toruna miras kalir,
Tr ye gelen çogunlugu made in brasil dir,olurda japon uretimlisine denk gelinirse biblo gibi makinadir.
Izmirdeyken yaşli bir amcada vardi samanlik hesabi,made in japon olan,mekanigi cok kaliteliydi.
2000 yılına kadar japonyada üretilmiş.. Bende 99 modeli vardı..bir kere yolda bırakmadı..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
2000 yılına kadar japonyada üretilmiş.. Bende 99 modeli vardı..bir kere yolda bırakmadı..
Tarihsel yanlişim olabilir 2003 veya 2004,
Honda titanlar uretildi,ama cgl kalitesini,tadini vermedi zaten 3-4 sene sonra uretimi durdu.
Baslica olumsuzluklari,sargi yakmasi ve titreşim.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Tarihsel yanlişim olabilir 2003 veya 2004,
Honda titanlar uretildi,ama cgl kalitesini,tadini vermedi zaten 3-4 sene sonra uretimi durdu.
Baslica olumsuzluklari,sargi yakmasi ve titreşim.
Cg ler zaten titan dı..o tarihlerde titan delux ler çıktı..Marş motorluydu..
Japonlar ayak marşlıydı..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Ben 1994-1998 arası Honda Kinetic kullandığım dönem Titanlar vardı sanki Türkiye'de. Hatta Px200 kullanan bir arkadaşım vardı, onunla Gn250 mi Titan mı diye muhabbet çeviriyorduk.
-
Cg nin isim babası zaten honda mis yavvv.vay anasini..p allahin cinlileri ismini bile calmis
-
Hazır Cg konusu açılmışken (Çin) kullanıcısı olarak biraz bahsediyim, bu motosikletler tam yav elektronik neymiş enjeksiyon neymiş kara düzen eyidir yauw diyenlerin seveceği motosikletler, titrer böbrek taşı düşürür, frene basarsınız bildiğiniz tüm duaları okumaya başlarsınız, farlar sadece ya işte far varmı var tamam diyerek geçip gidilmiş, civata sıkarken 10 bilemedim 20 kez düşünmek gerekir çünkü kopma ihtimali var. Bu kadar sıkıntı çekmeme rağmen seviyormuyum evet seviyorum bana çok önemli tecrübeler kattı yaklaşık 50 tane parçasını değiştim (abartmıyorum bir kaç kez liste yaptım) hala kem küm etmeler var onlarıda çözdümmü cillop gibi motosiklet olmuş olur, tabi bu sorunların en büyük etkeni hor ve kötü kullanım ben kullanmaya başladığımdam beri bu sorunları çözmeye çalışıyorum.
-
Bu kamili forumdan atın bence. Madem herkes kim olduğunu biliyor, neden fake hesaplar kullanılmasına izin veriliyor anlamak mümkün değil.
Yaptığı şey matahmış gibi ballandıra ballandıra anlatmış bir de...
MotoXPR
https://www.youtube.com/@MotoXPR
-
Luc adlı üyeden alıntı
Bu kamili forumdan atın bence. Madem herkes kim olduğunu biliyor, neden fake hesaplar kullanılmasına izin veriliyor anlamak mümkün değil.
Yaptığı şey matahmış gibi ballandıra ballandıra anlatmış bir de...
Kamil mi ? ballandira ballandira anlatmak mi ?
Lan hirto yaptigim bir hatayi paylastim burda senin gibi dingillere bisey anlatmadim.
Bana kamil diyen bu zirzopu izleyin arkadaslar ne ezikliktir lan bu..seni gidi trafik teroristi seni
Cok matahmis gibi ingilizce aciklamlar da koymus hey allamm kimlerle ugrasiyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
maktama adlı üyeden alıntı
Öndeki adam ışık yeşilden sarıya dönünce gaza değil frene bastığı için "amatör" olmuş iyi mi!
Sonra da "bu 4 tekerliler suçlu katil vs vs..." . Doğruyu yapınca da yaranamamış ki.
Bence siz "Her turk gibi bende sari gordummu gaza basarim " mantığınızı değiştirmeye çalışın.
Her iki tarafta da amatorluk var bence...ama vursaydim,napiyon ya neden gecmedinn de fren yaptin diyemezdim tabii
-
20 milisaniye. RedBull yeni pilotunu buldu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)