Bu iki motor arasinda kaldik. Nisbeten hondaya yamahaya gore ucuz. Ikisi de 30 binde ve 2017 model. Bunlar iki kisi esimle kullanmak icin iyi diye duydum. Sizce sym markasi ve bu motorlar nasildi? Kendi motor ustama sordum ben sym bakmiyorm dedi
Bu iki motor arasinda kaldik. Nisbeten hondaya yamahaya gore ucuz. Ikisi de 30 binde ve 2017 model. Bunlar iki kisi esimle kullanmak icin iyi diye duydum. Sizce sym markasi ve bu motorlar nasildi? Kendi motor ustama sordum ben sym bakmiyorm dedi
Süperlerdir, scooter denince benim aklıma ilk önce sym ve kymco gelir. İyi fiyata güzel fiddle3 varsa alma hatta. Arkadaşıma alacaz yakında, bize kalsın.
fiddle3 2-3 yıl artçı oldum beni çeken motor güzel motordur.
arkadaşım 70-80 kilo ben 95-98im maşallahı var arkadaş her yokuşlarda bana küfür ederdi ama bir şekil motor çekerdi.
sadece artçı selesi çok rahatsız 30 dakikadan sonra göt ağrıtıyor.
motor hakkında başka bilgim yok. diğer hatırladığım ybrden hızlıydı gerçi kilomla da alakalı olabilir.
Symnin motoru bozulmus birisinin. Parcalari yok diyordu sikayetvarda. Parca tedarik sikintisi cok oluyormus. Tereddut ediyorum suan
Eğer alacağınız araçtan piyasada çok varsa parça sıkıntısı yaşamazsınız
Scooter denilince aklıma her an onun adı gelir. nedir nedir? kore ve çin scooterleri değildir :D
2021 Fiddle 3 125 sahibiyim. 9 aydır günde 70 km yol yapıyorum. 8000 km'ye geldim. Bir ara kaza geçirdiğim için birsüre kullanamadım. 3000 de bir bakıma gidiyorum. Bakım fiyatları, ekonomik olarak zor günler yaşadığımız bu dönemde uygun sayılabilir. Sıkıntılı bir durum yaşamadım. Çekişi de gayet yeterli. Tavsiye edebilirim.
Aynı motora ve mekaniğe sahip büyük tekerlekli modeller var SYM de onları tavsiye ederim , Fiddle görüntüsü Vespa ya benzediği için seviliyor ama küçük jantlar yamalı asfaltta özellikle arkadaki yolcuya çok kötü hissettiriyor.. bendeki Pejo Tweet 125 de motor mekanik SYM dir , hava soğutmalı motorun performansı değil ama 16 inç ön arka jantları ile konforu efsanedir , aynı ölçüde jantlar Sym nin Symphony modelinde de var..
100 125 150 cc scooter alacak olsam daha önce 8000 km kulandığım spacy alpha 110 alırım sym kymco vs macera aramam emin olun hondA onları yarısı kadar benzin yakıyordur şehir içinde 2 lt den az yakıt sarfiyatı vardı
Sym kullanmadim ama
Kymco agility city 200i kullanmiştim makina yakiti nefessiz içiyordu.tüketim ekonomisi hondaya yaklaşamaz.
Kymco nun enjeksiyonlu olduğuna bakmayin.
Benzer hacimde Karburatorlu honda fizy 125 bile daha az yakiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)