Yokuslari cikar mi ya delight ya da activa s alicam. Hangisi daa mantikli yorumlari bekliyorum
Yokuslari cikar mi ya delight ya da activa s alicam. Hangisi daa mantikli yorumlari bekliyorum
Bence delight daha yeni ama şöyle birşey var delight pahalı sokakda görmedim pek onun yerine dio seçiyorlar.Mantıklı olan dio.Delight dio ya göre daha kaliteli ve arka teker küçük olduğu için tahminen daha atik ama diodada tekerler büyük olduğu için daha stabil sürüşü var.Bence dio alın ikisinin yerine.Hem yeni hemde kaliteli ve nispeten ucuz.Ve yakmıyor.
6 beygir 9 tork kesinlikle işe yaramaz. pişman olursunuz.
2 kişi aktif binecekseniz delirmemek için en az 15 beygir / tork olması lazım.
Yalnız belirtmek istiyorum "delirmemek için" . Normal bir kullanım için 20-22 üstü bir tork beygire ihtiyacınız var.
Rahat kullanım diyorsanız 30 +
Arndiol'a katılıyorum , benim Pejo 125 cc 11 bg iki kişi 60 la yokuş çıkıyorum ama bi tık daha canlı olsa iyiymiş dedirtiyor bazen , 10 beygirden aşağısı iki kişi için yokuşlarda eziyet olur , emniyet şeridi yoksa rahatsızın teki gelir arkadan yaklaşır taciz eder..
Bu arada 125 cc motorların beygiri 10+ olması gerekmez mi, bu aletin niye bu kadar kötü
Ya maksat eşim de kullanabilsin diye. Kadin 1.55 cm )
Beklentin yüksek değilse yeterde artar, 2 kişi yokuşlarıda çıkarsın merak etme ben 4 yıldır kullanıyorum, çarşı pazar market yetiyor ama daha güçlüsünü almaya gücün yetiyorsa güçlüsünü al, mesela xmax
Nmax 155 daha iyi olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)