Güncel bir bilgi paylaşayım: 2023 v200 special modelinde arka tekerlekte de aktif abs var. Sitesinde sadece önde olduğu yazıyor ancak hem ön hem arka tekerlekte abs var ve çalışıyor.
Güncel bir bilgi paylaşayım: 2023 v200 special modelinde arka tekerlekte de aktif abs var. Sitesinde sadece önde olduğu yazıyor ancak hem ön hem arka tekerlekte abs var ve çalışıyor.
Evet siz söyleyince ben de kontrol ettim.
Orijinal sitede de o şekilde belirtilmiş.
https://lambrettascooters.com/v200-2021/
teknik olarak mümkün ancak pratikte hem parça bulmak zor hem de maliyet saçma derecede yüksek olur. Arkada abs istiyorsanız 21i satıp yeni modele geçmek daha kolay ve ucuz olur. Bu arada arkada abs olmaması o kadar da problem değil bence. Öndeki abs fren hatalarını affettirir . Arka freni idare etmek çok daha kolay. Kombine fren yapmayı deneyin.
Yalnız bir youtube kanalı da 2023 önceki modellerinde katalogda ön abs yazmasına ragmen ön ve arka abs var demişti. yani bu bilginiz pek güncel olmayabilir.
1 ay kadar önce aldım v200ü. O sırada arkada abs yok görünüyordu Web sitesindeki bilgilerde.
arkada bakınca ABS sensörü görünüyor evet 2023 öncesi modellerde de bu böyle. Ama neden kağıt üzerinde ön ABS deniyor ben de anlamış değilim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
Bu arada hayırlı olsun kazsız sürüşler inşallah. Çoğu yorum amörtisörlerin çok sert olduğunu söylüyor kendi sınıfına göre bile. Sizce de öyle mi?
Teşekkürler. Benim ilk scooter deneyimim bu. Daha önce 600-800 cc nakedlar kullandım hep. O nedenle bana sert gelmiyor.
imla hatası yapmışım. youtube kanalı ön ve arkda abs var demişti, ama katalogda neden sadece ön abs var diye belirtiliyor diye o da şaşırmıştı. kanalın ismi 45 inde scooter, kontrol edebilirsiniz.
Büyük ihtimalle katalog ve Web bilgileri eskiydi, sonra arkaya da abs tesisatını kurmuşlar ve güncellemeyi geç yapmışlar 😁
Yine de bir türlü hedefime koyamıyorum lambretta v200ü, suspansiyonları sınıfına göre bile çok sert deniyor. Hep kaymak asfaltta gitmicez malum. Bir de belki çoğuna anlamsız gelir ama gôsterge panelini itici buluyorum. Benim kriterlerimi medley çok güzel karşılıyor ya da bagajdan ödün verirsem super cub 125 honda 😉
Bu motorun parçası yok galiba arkadaşlar
Siyah sol fren maneti bulamadım. Yok.
6-7 servisi aradım, yok dediler. İsotlar’a bize ulaşın kısmına yazdım 2-3 sefer dönen bile olmadı.
Muadili var mıdır diye bakıyorum, onu da denk getiremedim.
Avrupada, çinde de yok. 1970 modelinki var. 1 yıllık motorun ki yok.
Salacam sokağa motosikleti.
Şu modelinki uyuyor diyeceğiniz bir parça varmıdır.
Lambretta'yı Vespa'ya rakip gibi çıkardılar. İşler hiç de istedikleri gibi gitmedi. O paranın ederi motor değil. Çevremdeki kullanıcılardan edindiğin tecrübe böyle.
Yedek parça konusu evlere şenlik zaten. Aksesuar keza. Aksesuar gelse bile takacak ustası yok nerdeyse
bu hafta sonu 200 km lik bir gezinin son bölümlerinde egzozun koruma kapağında bulunan 3 civata da gevşemiş.
yolda giderken biri düşmüş, diğeri yerinden çıkmış, sonuncusu ucunda dururken gelen ses nedeniyle durup kurtardım.
yine de 1 adet civata eksik. bakalım servisten bulabilecekler mi?
ilk kurulumda mı takıyorlar o parçayı yoksa fabrika çıkışı montajlı mı geliyor acaba? her iki durumda da soru işareti. montaj kalitesine eksi puan yazar.
max hız 105 km gibi. ara hızlanmalar ehh işte. insan son hız olarak +20-30 km daha istiyor.
benim daha önce 800cc kullandığımı düşünürsek durum çok acı veriyor sürerken :D
yine de stock lastiklere rağmen viraj performansı kötü değil ve eğlenceli. sert amortisör ve yaylar bu konuda işe yarıyor.
frenler başarılı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)