kardeşim olayın geldiği bu noktada müge anlı ya çıkmanı öneriyorum bence burdan bir aile dramı çıkabilir
kardeşim olayın geldiği bu noktada müge anlı ya çıkmanı öneriyorum bence burdan bir aile dramı çıkabilir
İkili ilişkilerle orta yolu bulmaya çalışın. Ya devrini al motorun ya da parani iade al.
Hukuki olarak sıkıntı oluşturabilecek nokta, dedikleri gibi motorum çalındı diye suç duyurusunda bulunurlarsa hakkında kamu davası açılır motor sahibine teslim edilir.
Ödediğin tutar (2022 için) senetle ispat sınırının altında kaldığı için tanık yazışma vb ile ödediğini daha kolay ispatlayabilirsin. hukuk davası ile ödediğin miktarı talep edebilirsin.
Satan kerem , konuşan Cemal , Sahibi Osman...
3 bilinmeyenli bir denklem..
Bırakın cemal kumda oynasın.. Sen Osmanla irtibata geç.. Osman iyidir..
Google ya sor .. Feyste ya da inst. te de bulabilirsin şansına..Ya da emniyetten bir tanıdık vasıtası ile baktırabilirsin..
Beyler ben bu ruhsatta ki adrese baktım bana ilk başta motoru bakmaya çağırdığında konum atmışti şimdi baktım arasında 250 MT var sizce çalıntı olma ihtimali % kac
Motor hala bende bekliyorum arkadaşlar bide ben bugün motor çalıştıriyim bakayım bi dedim bi bastım ayak marşı mili motorun içinden kırıldı tamirci 1400 TL istedi bende mecburen İran yapıştırıcı ile yapıştırdım yağ akmasın diye ama ayak marşı basamiyorum sadece vurdurarak çalıştırıyorum bunu adama soylemiyecegim kırıldığını kendisi fark edecek motoru götürdüğünde sizce basım belaya girer mi
Çok iyi yapmışsınız. Beklemeye devam. Adamlar belki işin peşini bıraktı haberiniz yok. Aman karakola savcıya da gitmeyin.
Bence bu konu sitenin girisinde "Nasil motosiklet satin alimi yapilmaz?" basligiyla yayinlansin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)