Çene açılır kaskı genelde kullanabildiğim kadar kapalı kullanmayı planlıyorum şehir içinde, hani çok sıcak basarsa hava almak istersem açarım diye düşünerekten çene açılır tercih ettim ve kapalı kaskı da uzun yol için düşündüm, uzun yolda sürat artacağı için çene açılıra o kadar güvenemem, şehir içinde de sizde Fethiye'deymişsiniz yollar kötü zaten biliyorsunuz, 40-50 geçmek zor, hızlı kullanmayı seven biride değilim gerçi de, birde yazın turist akını derken tın tın süreceğiz. Yani o yüzden yarım kask düşünmedim açıkcası ama yarım kaskta düşünülebilir tabi, bunu da aklımda tutacağım.
Seçimlerim çok doğru değil sanırım, seçimlerimden racing tarzı kullandığıma geçmişsiniz, Triumph Rocket 3 GT siparişi verdik bekliyoruz, kısmetse Nisan'da gelecekmiş. O gelmeden ekipmanları tamamlama peşindeyim. Şu kask işini daha çok irdeleyeceğim, dediğiniz sertifikaları ve özellikleri bir araştırayım, bir arkadaşta Ruroc Atlas TR'de var demiş, onun dönüşüne göre Ruroc Atlas'ta bu dedikleriniz var mı onu da inceleyeceğim. Baf olayına yaza girdikçe bakarız, emin değilim ondan.
Siyah modunda takılmayı seviyorum, yaz kış %90 siyah giyinirim, dolabımda zaten ya siyah vardır ya gri renk. bir iki tane çıkarsa renkli çıkar zor bir ihtimal.
Revit'lere de bir göz gezdireyim, notumu aldım, teşekkürler.
Bayağı terleyen biriyim, az güneş görsem boncuk boncuk terlemeye başlarım, bu pantolon konusunda full fileli mi kevlar mı almalıyım karar veremedim hala, bazı arkadaşlar kevlar daha iyi olur demiş.
Ekipmanları alıp giyinip sürüş yapmak istiyorum, niyetim bu, hep ekipmansız sürdüm (kask hariç) şükür bir şey olmadı ama olmayacağı anlamına gelmiyor. Birde iki çocuk olunca riske girmek istemiyor insan, en aza indirmek istiyor.
Not: Fethiye'li birini görmek sevindirdi beni, yollarda rast gelmeyi geçtim, tanışalım, beraber yol yapalım.