Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Hasarlı r25

REKLAM ALANI
    Sawtelle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üstat canını sıkma şanssızlık olmuş tersleyen birine denk gelmişsin. İlla forumda nezih adamlar da vardır. Yani tüm forum tartışıp harala gürele yapmıyor :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    -Ülkenin (motosiklet hakkında) genel bir özeti aslında senin durum. Maksat, bu işin temel prensibi olan keyf almak yerine beğeni kasmak, en basit tabiri ile hava atmak, daha görünür olmak kaygısı aslında. Bu söylediğimi şu örnekteki motora bu parayı vermek bile bir örnek olarak kabul edilebilir.
    R25 benim sevmediğim bir alet değil, hatta sınıfında belki en iyisi, lakin şu ederinden fazla anlam yükleme olayını kafam almıyor. İşte işin içine orada motosiklet sürme tutkusu yerine başka hevesler giriyor.

-19 yaşında mısın derken nasıl 19 yaşındakileri aşağıladım anlamadım, veya niye öyle bir amacım olsun. Orada da yazdım bak bi daha oku. Bu senin şahsına yapılmış bir yorum değil, ülkenin genel eğilimi ile alakalı.

Okumakla, ''okuduğunu anlamak'' ne farklı şeylermiş değil mi?
    Sadece okumakla kalınca iş lafı mabattan anlamaya gidiyor. Yok hakaret etmişiz, yok terslemişiz, vay yazdıklarımızın hiç biri bilgi verme amaçlı değilmiş.

Yukarıda ilk yazdığım mesajlardaki 2 paragrafı tekrar okuyun, ama, anlamak için.

Yok ben yine aynı görüşteyim diyenler, -yahu piyasa nasıl bu kadar pahalı olurla, -16842. kere aynı konu ile alakalı başlık mı açılırla ağlaşmaya devam edebilir.
    Ya da ''nezih'' arkadaşların paylaştığı, r25 le cbr600 deldim, arabacının anasına sövdüm başlıkları altına, engin bilgileri ile paylaşımda bulunmaya devem etsin.
    espresso ve gurcanozturk bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha R25
    Kıymetli dostum ağır hasarlı 19 bin TL bu kazayı o yıllarda yaptıysa araç değerinden fazla fiyatı 76 bin TL yuhhh 10 daha ver temizini al satarken rahat satarsın 12-13 daha ver yeni kasasını al sakın saçmalama normal kaza olsa neyse ağır verdilerse demek ki şasi hasar almıştır canından önemlimi git 30 bin Kmde aynı paraya temizinide bulursun km ye takılma ağır hasarlı alacak kadar gözü kararttıysan bakımlı makineler bunlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

Alıntı Metehan07-70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    -Ülkenin (motosiklet hakkında) genel bir özeti aslında senin durum. Maksat, bu işin temel prensibi olan keyf almak yerine beğeni kasmak, en basit tabiri ile hava atmak, daha görünür olmak kaygısı aslında. Bu söylediğimi şu örnekteki motora bu parayı vermek bile bir örnek olarak kabul edilebilir.
    R25 benim sevmediğim bir alet değil, hatta sınıfında belki en iyisi, lakin şu ederinden fazla anlam yükleme olayını kafam almıyor. İşte işin içine orada motosiklet sürme tutkusu yerine başka hevesler giriyor.

-19 yaşında mısın derken nasıl 19 yaşındakileri aşağıladım anlamadım, veya niye öyle bir amacım olsun. Orada da yazdım bak bi daha oku. Bu senin şahsına yapılmış bir yorum değil, ülkenin genel eğilimi ile alakalı.

Okumakla, ''okuduğunu anlamak'' ne farklı şeylermiş değil mi?
    Sadece okumakla kalınca iş lafı mabattan anlamaya gidiyor. Yok hakaret etmişiz, yok terslemişiz, vay yazdıklarımızın hiç biri bilgi verme amaçlı değilmiş.

Yukarıda ilk yazdığım mesajlardaki 2 paragrafı tekrar okuyun, ama, anlamak için.

Yok ben yine aynı görüşteyim diyenler, -yahu piyasa nasıl bu kadar pahalı olurla, -16842. kere aynı konu ile alakalı başlık mı açılırla ağlaşmaya devam edebilir.
    Ya da ''nezih'' arkadaşların paylaştığı, r25 le cbr600 deldim, arabacının anasına sövdüm başlıkları altına, engin bilgileri ile paylaşımda bulunmaya devem etsin.
    Sizde haklınız ancak örnekte ki motora bu parayı vermek diye bir ifade kullanmak bence fikir eksikliğidir 140 km hıza ulaşana kadar canı çıkan cbr 125 performansında 250 cc motosikletler var ve örnekte ki motorla fiyat olarak kafa kafaya gelmek üzeriler hele japonları direkt aynı para neden r25 almak varken 50 bin TL'ye 125 cc scooter alalım ya da o motors bu motors diye çin mallarını alalım?(Keyif almak demişken bir kaç düşük cc hintli çinli deneyimledim keyif alamadım ama r25 beni tatmin ediyor.)

HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Alıntı wasded adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilgi edinmek isteyen birine dalga geçerek hoşgeldin dedin zaten asıl hosgeldini gruba yeni gelmiş birine avel yazana söyle
    Algı yapmana gerek yok
    İnşallah yardımcı olanlara kendimi anlatabilmişimdir
    Yardım eden herkesin bilgisine desteğine çok teşekkür ederim
    Yeni geldin diye ayrıcalık sahibi olmanı gerektirecek durum nedir onu anlayamadım?

Alıntı HRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni geldin diye ayrıcalık sahibi olmanı gerektirecek durum nedir onu anlayamadım?
    Ayrıcalık istemek mi ?
    Aman ayrıcalığını sakla lazım olur senden bişey isteyen yok
    Bu avelin sıkıntısı ne acaba fazla kasıyor kendini 😂

freedom25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Falcon Freedom 250 (2017)
    eğer sigortaya yansıtılmış ise hasar kayıdı bazen sigortayı şişirmek için sadece sol fara 4000 tl yazan ustalar oluyor bence önemli olan motorun şasi ve ön düzenin durumu

HRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GD 250R'dı Artık pert :(
    Ayrıcalık istemek mi ?
    Aman ayrıcalığını sakla lazım olur senden bişey isteyen yok
    Bu avelin sıkıntısı ne acaba fazla kasıyor kendini ��
    Bi tane deyim öğrenip 20 yerde kullanmışsın, kendince aşağılık kompleksini böyle gizlemeye çalışıyorsun gayet normal. R25 Şekilli şukullusunu alarak ta bi nevi kendi ezikliğini bastıracaksın. Cesaretin olmadığı için de sanal alemde kendince eğleniyorsun ne diyeyim, yapacak bir şey yok.

Alıntı HRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi tane deyim öğrenip 20 yerde kullanmışsın, kendince aşağılık kompleksini böyle gizlemeye çalışıyorsun gayet normal. R25 Şekilli şukullusunu alarak ta bi nevi kendi ezikliğini bastıracaksın. Cesaretin olmadığı için de sanal alemde kendince eğleniyorsun ne diyeyim, yapacak bir şey yok.
    Sen kafayı yemişsin az ötede oyna abicim hadi

DickName - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sen kafayı yemişsin az ötede oyna abicim hadi
    Sende git kumda oyna, çöp batmasın...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)