bugün otoparktan çıktım kendi şeridime geçtim kaskımın vizörünü kaparken tam o esnada yandan bir araba benim şeride girip bana çarparak beni şeridin dışına itti. düşmedim sıkıntı yok. başta şoktan dolayı sinirlendim anlık kafan mı güzel dedim. indi arabadan. neyse problem yok kendi hatan sıkıntı yok yoluna bak dedim. bu adam birden plakamın fotoğrafını çekince anlatamam deli sinirlendim.
hem benim şeridime girip bana yandan çarpıyor ve bana şunu diyor. seni görmedim orada yoktun öyle olsan yandan nasıl çarpayım arkadan geldin çarptın dedi bana. ben daha da sinirlendim mevzuyu anlatıyorum adam plak gibi aynı şeyi diyor sen arkadan çarptın. benim sinirlenme dozajım arttıkça iftira atıyorsun moduna girdikçe en son kabul edip fotoğrafı silip gitti. fotoğrafı çekip gitmek nedir? çekeceksen polisi de arayacaksın. acelem olduğu için hemen gitmek istiyorken(zaten motorda problem yok) adam fotoğrafımı çekerek beni dellendirerek 30 dakikamı çaldı. fotoğraf çekiyor ben arabaya baktırıcam problem var mı yok mu ona göre karar vericem diyor
lan neye karar vereceksin. bana çarpan sensin hayatımda böyle ruh hastası görmedim.
neyse konu şu.
benim plakamı çekse bana arkadan çarptı dese ileride bu şekil hatalı olarak beni göstertebilir miydi? fotoğrafı sildirttim ve yüzde yüz haklıyım.
şu an düşününce kanıtlayamaz gibi geliyor sonuçta o zaman herkes bunu yapabilir ama o an aşırı sinirlendim bu harekete.
başta pardon dese geçip gitse zerre sinirlenmeyeceğim şey bana iftira konumuna gelince gerçekten dayanamam buna. orada susacak birini bulsa yedirecek belki de.
anlayamadığım nokta kendi şeridimde giderken beni nasıl görmeyip çarpıyor ve 30 dakikamı çalıyor ben onu anlayamadım bu nasıl aptala yatmaktır. sanki adam öldürücez özür dile geç git. içimi dökesim vardı. daha saçması varsa buyursun