Bugün başka bir CUB motosiklete uyumlu bir örtüyü teslim aldım. Tabii daha motosiklet yok. Bekleme aşamasındayız. Allah sabrımı arttırsın...
Disk kilidi de sipariş ettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
Hemi de alarmlı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
Kilidim.
İnşallah iş görür. Motosikletimi çalarlarsa çok üzülürüm.
Sağolun, Heyecanla motorumu bekliyorum.
Daha önceki motorumu sattığımdan,
Bütün ekipmanları dağıtmıştım.
Hepsini yeniden düzmek gerekiyor.
Ama yavaş yavaş ihtiyaç oldukça almaya çalışacaağım.
Beklemeye devam. Nasıl sabırsızlanıyorum bir bilseniz. Bir an önce motoruma kavuşmak istiyorum...
Günler günleri kovalıyor... Beklediğim haber hala gelmiyor. Arasalar motorunuz geldi deseler de bir yüreğim ısınıverse...
CUB'um bu gece TIRda. Geliyor. Sanıyorum Perşembe günü işlemlerini yapmak için uygun olacağım. Biraz daha bekleyeceğiz yani...
Bugün Hayta Motors'a giderek plaka işlemlerine başladık. Hayta Motor'da belgeler hazır edilirken yarım saat kadar bekledik. Yakın bir yerde hemen sigortacıdan sigortamızı kestirip öğleden sonra ilk sırayı alarak Noter'de tescil işlemimizi yaptırdık. Artık yeni plakamızı çıkarmaya hazırdık. Hemen kamyonetime atlayıp İskitler'deki Plaka basım merkezi'ne giderek o işi de bir saat içinde hallettik Ve artık 06 plakasıyla vızzırdamaya başlayabilirdik ama motorumuz teslim edilmemişti. Hayta motors'a motorlar tırla geldiği için toparlanmaları zaman alıyormuş. Birazcık daha sabır edeceğiz.
Hepinize sevgiler...
Motorsuz bir gün daha geçti... İnşallah yarın teslimi yaparlar artık...
Her motosiklet sürücüsünde sendeki heyecanın olmasını diliyorum. İlk motorun mu bilemiyorum ama bu heyecanını ileride de kaybetmemen dileğiyle.
Sağolun kendime ait 3. Motorum ama ilk defa bayiiden sıfır motor alıyorum. Motoruma kavuşmayı heyecanla bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
Yeni motosikletim MOBİDİK, Haneme hayırlı olsun...
Moto-Solo gezmeye devam...
Blog:https://motogezisolo.wordpress.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)