Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CUB egzoz performansı etkiler mi?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CUB
    Arkadaşlar elimde fresko çift egzoz var arkadaşta ibikli full açık egzoz var ben şuan freskoyu kullanmıyorum full motorun sesini gizleyen bi egzoz kullanıyorum, arkadaşla drug kalkınca arada 1 teker farkla geçti beni ben fresko taksam bu arkadaşı geçer miyim + kaç km/h artar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    salih dalkıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Egzoz'a doğru mudahale belki biraz fayda edebilir ben motoru 150 den 250ye çevirince egzoz baya sıktı motoru bende mecbur müdahale ettirdim baya rahatladı

Motosikleti
    CUB
    Hız artışı oldu mu

Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Valla hocam siz beni esas almayın cünkü ben aynı zamanda 150 ccden 250 ccyede yükseltme yaptım rodaj süresinde bu işlemi gerçekleştirdiğim için tam bilemiyorum ama motor sübap ayarı tutmuyordu ve dengesiz çalışıyordu 250lik olunca egsoz işlem görünce düzeldi

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Bu tarz motosikletlerde egzozu gereksiz buluyorum hatta performansı düşürdüğünü bile düşünüyorum, performans alabilmek için değişen iç basınç sebebiyle subap ayarı, karbüratör ayarı ve yüksek emişli hava filtresini takmanız gerekmektedir bunların sonucuda belki 0.5-1 hp olarak size dönüş yapıcaktır.
    bircupsever bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Alıntı Motoseverrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tarz motosikletlerde egzozu gereksiz buluyorum hatta performansı düşürdüğünü bile düşünüyorum, performans alabilmek için değişen iç basınç sebebiyle subap ayarı, karbüratör ayarı ve yüksek emişli hava filtresini takmanız gerekmektedir bunların sonucuda belki 0.5-1 hp olarak size dönüş yapıcaktır.
    Ben hava filtresi kulanmıyorum 😀😀

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Alıntı salih dalkıl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben hava filtresi kulanmıyorum ����
    Piston ve silindiri uzun sürede tozdan dolayı çizebilir aşındırırsınız, sorun değil emiş sesi hoşuma gidiyor derseniz saygı duyarım

Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Piston ve silindiri uzun sürede tozdan dolayı çizebilir aşındırırsınız, sorun değil emiş sesi hoşuma gidiyor derseniz saygı duyarım
    Hocam çok deneme yaptım 3 4 farklı filtre aldım ama hep boğdu motoru filtreler hatta cg performans hava filtresi denen zımbırtıdan dahi aldım ama nafile

Motosikleti
    CUB
    Tebrik ederim hocam gördüğüm en iyi yorum bu dediğiniz ayarları yaptıracağım veya yapacağım bir şekilde, teşekkür ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)