Ankara'da 2020-2021 R25 Sahibi olan arkadaşlar ?
Reklamlar
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/209740-bu-ses-nereden-geliyor.html Böyle bir sıkıntım var, Bugün servisine götürdüm bir sıkıntı yok normal ses dendi, 650 km de şuan motorum ama ben hala normal bir ses olmadığını düşünüyorum, Ankara'da r25 sahibi arkadaşlarla görüşüp müsait bir zaman da motor çalışırken dinlemek istiyorum, son çare başka bir ustaya dinleteceğim sesi.
Reklamlar
-
Hocam eğer servis normal dediyse hiç kurcalatmayın hiç yoktan yere motosikletinizin sorunsuzluğunu hiç bozdurmayın kasap usta piyasada malesef çok hiç gereksiz yere böyle bir aksiyona girmenizi tavsiye etmem.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Hocam eğer servis normal dediyse hiç kurcalatmayın hiç yoktan yere motosikletinizin sorunsuzluğunu hiç bozdurmayın kasap usta piyasada malesef çok hiç gereksiz yere böyle bir aksiyona girmenizi tavsiye etmem.
Motoru açtırmayacağım, Ankara şaşmaz da BMW yedek parçacıyız biz, arkadaşın tanıdığı aynı zamanda motosikletçi olan bir motor ustamız varmış en azından ona gidip dinleteceğim, Uzun zaman ara vermiştim motora binmeyeli çok oldu acaba ben mi takıntı yapıyorum normal mi yoksa gerçekten bir sıkıntı mı var anlayamadım.
-
bu ses benim 2020 kasada da var. 10-20-30 bin bakımlarında "Senkronizasyon ayarı yapılmaktadır." diye bir bilgi var yamahanın kendi sitesinde.
bununla ilgisi olduğunu düşünüyorum.
-
online253 adlı üyeden alıntı
Motoru açtırmayacağım, Ankara şaşmaz da BMW yedek parçacıyız biz, arkadaşın tanıdığı aynı zamanda motosikletçi olan bir motor ustamız varmış en azından ona gidip dinleteceğim, Uzun zaman ara vermiştim motora binmeyeli çok oldu acaba ben mi takıntı yapıyorum normal mi yoksa gerçekten bir sıkıntı mı var anlayamadım.
Kardeşim ankarada isen gideceğin tek usta var oda ruhi usta. Youtube'da kanalı ve telefonu var oradan da bilgi alabilirsin.
-
Usta makineye de bağladık detaylı baktık bir sıkıntı yok dedi, ama motoru ilk götürdüğümde motorun grenajlarını sökmeden de bir sıkıntı yok diyemez miydi ? Garip bir ses ki açma gereği duydu. Sonra granejsız biraz dolaştı falan sıkıntı yok dedi. Ekstanrikle ilgili bir şey yaptım dedi ama tam anlamadım şuan daha az gibi videodakilere göre.
-
Bende 2018 model var. Hiç böyle traktör gibi çalışmıyor. Sizinkinde bir sorun olduğu aşikar. İyi bir ustaya gitmenizde fayda var. Ruhi ustaya götürün.
-
Bu ses normal değil. Subap veya yatak gibi geldi bana veya debriyaj aksamıda olabilir. Başka yamaha servisine gidin bence. Sıfır motorda böyle ses mi olur. Çatapat yapıyor motor resmen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)