Nasyonel de satilan Ybr125
Reklamlar
-
Arkadaslar,
8-9 milyonluk luks araclarin satildigi ünlü oto galeride ybr ilani gormem biraz sasirttti,kriz nasyoneli de vurdu galiba.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...03807338/detay
2007 model bu motoru başkası 1100 km diye satmaya calissa hadi ordan derdim, ama koskoca nasyonel kazik atmaz herhalde ?
bir 10 sene sonra klasik olur mu ybr ler ?
Honda dio ile ayni fiyat ? Ustelik topcase de var, kaca birakirsa alinir ?
Not: ciddi aliciyim
Reklamlar
-
Hocam şimdi mevzu şu şekilde Ctx in yanına küçük motorumda olsun bakkala çarşıya gidim diye alacaksanız alınmaz ha yok durumum iyi alır güzel yerde muhafaza ederim kullanmam derseniz bence yine alınmaz sonuçta çok fazla satmış bir motosiklet bulunmaz hint kumaşı değil ama bi 20 bine alınmazda değil cgnin sıfırı 21 bin olduğunudüşünürsek bu benim kendi şahsi kanaatim
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:16 ----------
Eklemeyi unutmuşum bunu alacağıma ys125 veya cb125 alırım karbüratör uğraştırıyor adamı ya
-
Ben de hep o kasa Ybr alıp toplamayı düşünmüşümdür. Fiyat tabi ki yüksek ama belki de motor toplandıktan sonraki km.yi yazmıştır. Bir de bu motorlarda km 99.999'dan sonra sıfırlanıyor diye aklımda kalmış. Yani Tüvtürk bilgileri elimizde yoksa 1100 km.deki motor gerçekte 101.100 , 201.100 , 301.100 km.de olabilir.
-
Motor orjinal kilometrede ve ilk sahibinden.44.000 son fiyat :/
Yuvarlak fari beni acayip cekiyor
-
Villeneuve adlı üyeden alıntı
Motor orjinal kilometrede ve ilk sahibinden.44.000 son fiyat :/
Yuvarlak fari beni acayip cekiyor
Benim kırto motorumun nispeten sorunsuz olmasını ben hergün kullanılmasına bağlayacak batıl bir inanca sahibim. Bu mantığımla 15 senede 1100 km kullanılan motor adamı üzer, bunaltır.
-
Temiz bir motora benziyor..
-
eskiden bu tarz galerilerde bırak böyle motoru, halkın bindiği yaygın kullanılan arabaları dahi görmezdiniz.
nerdeeen nereye...
-
İlanı veren aganın da isminin sarı sitede "Ferit Nasyonel" gözükmesi tam bir kültür karmaşası. Yani ne Batı'nın medeniyetini, ne de Doğu'nun kültürünü alabilmiş. Musa Sissokko, Albert Öztürk, Mahmut von Habsburg gibi olmuş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)