gözümün önünde oldu!.. :salut:
Reklamlar
-
Arkadaşlar bugun ilk kez bi kaza gördüm ve çok etkilendim sizlerle de paylaşmak istiyorum. bugun A.Ö.F'sinin bütünleme sınavım vardı Ben Zonguldak'tayım. ZonguldaK'ı bilenLer için sölüyorum. Kozlu yolundaki deniz kenarın daki Gima'nın ordaki kavşakta oldu olay. Ben sınavdan çıktım. Üni. den aşağı iniyodum yürüyerek Emliyet Müdürlüğünün yolundan gelen arabalara kırmızı ışık yanıyodu. bi tane peugeot 307 yeni kasa bi araba kırmızı ışıkta durması gerekirken. Duran arabaları geçip kavşağa girdi ama sol tarafına bakmadı yada baktıda arabanın uzak olduğunu tahmin etti ve kavşağa girdi.Kozlu yolundan gelen bi ticari taksi ile çarpıştı allahtan ölen olmadı ama ticari taksideki müşterinin yüzü hep kan oldu. Kaza anı her gözümü kapadığımda aklıma geliyo çok etkilendim. bacaklarım titredi ya... arkadaşıma dedim ki kaza olcak dedim. sözümü bitirmeme kalmadı çarpışma oldu. Arkadaşlar lütfen trafik işaret ve işaretçilerine her zaman uyalım. kendi kendime diyorum ki ya ticari taksi değil de As 950 veya o tür bi kamyon olsaydı ne olcaktı İki tane hayat şimdi olmayacaktı. arabalar tabi ki hasarlı 307'nin yan direk eğilmiş ve kapılar kullanılmayacak hale gelmiş durumda kartal (ticari taksi) ön tarafı tamamen parçalanmış durumda. allah Kimsenin başına vermesin.... diyecek kelime bulamıyorum.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler