o hayvanın ismini söylerken dikkatli olun, süper tarafsız moderatörlerimiz o kelimeyi söyledim diye bana uyarı vermişti :D
o hayvanın ismini söylerken dikkatli olun, süper tarafsız moderatörlerimiz o kelimeyi söyledim diye bana uyarı vermişti :D
Petrol 120 dolar. Ctesi-Ptesi arasında 1 lira daha zam görürüz.
Ben sigarayı bırakmak istemediğim için tost makinesini ve saç kurutma makinesini çöpe attım. Önümüzdeki hafta ben sigarayı bırakırken siz de tost makinesini çöpe atarsınız artık
2010 yılında üni okurken sigarayı bırakıp 2011 yılında ilk motorumu almıştım. 4300 tlye Ekipmanlar içinde şu anda olduğu gibi fiyatına bakarak almamıştım o gün çalışıp para biriktirip alabildiğim en iyisini almaya çalıştım.
Müjde!
4 Mart gece yarısından geçerli olmak üzere motorinde 1 lira 33 kuruş, benzine 53 kuruş zam bekleniyor.
Tüh be, yine mi herşey iyiye gider. Herşey böyle güzel giderse millet AKParti'yı bırakıp muhalefete oy vermez ki.
2008 yılı
benzin 3,21 TL
dolartl 1,15 TL
petrol 140 dolar
2022 yılı
benzin 18 TL
dolartl 14 TL
petrol 111 dolar
Şu petrol fiyatları arttı akaryakıt fiyatları da arttı diyen arkadaşları sahneden alalım bi. Petrol fiyatları ilk defa 100 dolar üstüne çıkmıyor..!
ben hep fullüyorum benim için farketmez kaç olduğu.
yüce halkımız böyle uygun gördü yapacak bir şey yok. ben kısa mesafeleri yani 3-5 km arasını yürüyorum. araba ve motoru artık pek kullanmıyorum.
2008 e gore litre fiyatı, olması gereken noktada bile degil mi demek istediniz ? Cümle kısmen devrik gibi olmus ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
Fulleyebilip, aynı zamanda 5 km size göre kısa mesafe ise, aramıza hosgeldiniz.. siz de fasfakirsiniz
makara bi yanada km si 1 tl ye geliyor. çok fazla ya.
Otomobil olarak bakarsak; 1 km = 1,5 TL civarı seviyelerine geldi. Buna göre bir plan yapmak lazım.
Mesela anneme gidip geliyorum, bakıyorum 60 km. Ulan diyorum 90 TL civarı harcamışız piüüüüü.
Otomobil ile "bir Ege yapayım, bir Karadeniz yapayım" desen, hadi diyelim 2500 km yol yaptın ne oldu? Gitti mi sadece benzine 3.750 TL. Bir de köprüden geçtiysen (Osmangazi vb.), HGS falan derken www.bombabomba.com
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
Bu hesaptan bir şey anlamadım.
2008 yılı
benzin �� 3,21 TL
dolartl �� 1,15 TL
petrol �� 140 dolar
2022 yılı
benzin �� 18 TL
dolartl �� 14 TL
petrol �� 111 dolar
2008 de 140 X 1,15 = 161 tl yapar
161 / 3,21 = 50 litre benzin alınır.
2022 de 111 x 14 = 1554 tl
1554 / 18 = 86 litre benzin alınabilir.
Hesaba göre bu gün daha iyi durumdayız.
Evet, çünkü o zaman benzinin litresi 2,5 dolardan fazlaymış. Şimdi 1 dolardan biraz fazla. Mor oldunuz mu ateizler?
Yani bu hesapla 40 tl ye kadar yolu var.Anca ondan sonrası pahalı diyebiliriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)