Kolay yerdeyse yapıyorlar onu benim ful depoyu boşalttılar gittiğim yerde kameradan baktık sonra adamlarda şapka maske var cupla gelip 20 litrelik yeşil metal bidona boşaltıyorlar. Plaka yok yüz belli değil adamları bulamadık. Tavsiyem kolay boşaltılacak gibiyse gezi öncesi geceden fullemeyin.
Bizim ağalar işti güçtü bu kış pek motor çıkaramadı, zaten 2 arkadaş motorlarını sattı. Bir ben avare avare geziyorum. Benim için de artık uzun yol kavramı İstanbul Anadolu yakasından İstanbul Avrupa yakasına köprüyle geçip "Maşallah yine kıtaları aştık" demek üzerine kurulu. Bence 2023'te de bizim ülkede maden, petrol, doğalgaz bulmasınlar. Bulsalar da üstünü örtsünler. Ne zaman birşey bulunsa, bulunan şeye zam geliyor.
Yalan söylemeyeyim, "AKParti'ye oy verdim ama şimdi pişmanım, keşke vermeseydim, açız" diyenleri gördükçe ayrı bir keyifleniyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
Sarayın itibarından kuruş tasarruf yapmayan hükümet, her gün geçtiğim tüneldeki ampulleri düşük watt'lılar ile değiştirmiş.
250'likleri 20 bin liradan almaya hazır mıyız diye başlık vardı eskiden.
o geldi aklıma nedense...
2015'de acılmış 2016 için denilmişti o konu, hatırlıyorum.
Dediği gecikmeli olarak 2018de gerçekleşti de 2022'de 100bini geçeceğini konuyu acan bile öngörmemiştir :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------
2015'de acılmış 2016 için denilmişti o konu, hatırlıyorum.
Dediği gecikmeli olarak 2018de gerçekleşti de 2022'de 100bini geçeceğini konuyu acan bile öngörmemiştir :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Çözüm basit sigarayı bırakıp sigara parasına haftalık 1 depo benzin alıp yine gezmeye devam edeceksiniz.Günlük 1 paket sigara parası haftada 1 depo benzin ediyor.
üzülerek söylüyorum ki artık birşeyleri kısmaya alıştım, yavaş yavaş hayatta kalma haric ekstra harcamaları kısmaya başladım.
Motosikleti değiştirip bi 2006 dl650 alasım vardı, ondan da vazgeçtim.
birşeyleri kısmadan istediğimizi yapabilmek isterdim. kader.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Ulen polemik olmasin diye yazmadim ama sagolsun arkadaslar yazmislar. Ben niye kotu yonetilen ekonominin sIkIntIlarini yasamamak icin bir seylerimden surekli feragat ediyorum?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)