Hayır demeyi öyrenmeliylizzz.
Ağalar güldük, eğlendik tamam da biz böyle ota kakaya espiri, hep bir komiklik, duran adam gibi saçma sapan işler yaptığımız sürece değişmeyecek bu işler, bu insanlar. Nasıl olur bilemiyorum ama halk nezdinde destek alabileceğimiz daha sert tepki verme zamanı geldi.
yakıtı şimdilik boş verin de ,Ab de elektrikli araçlara destek teşvikler başlamışken, benzer yatırımlar dünyada başlamışken ,biz 3.5 sene sonra içten yanmalı motorlu araçların üretimi durunca neye bineceğiz ? bizde de tam tersi hem elektrik pahalı ,hem araçlar demek ki
eşeğe bineceğiz ,eşek iyidir aslında az yer çok kaçar yüke gelir :D
ayrıca Ahmet kardeşim değişim şart ,olmadı, olmuyor zorlamaya gerek yok, her şeyi geç ,tarım ülkemiz buğday sorunu yaşıyor, bunun açıklaması yok
Bizim zaten sayımız fazla olsaydı bu sofular iktidara gelemezdi. Keşke olay vatandaşlık bilinci ve "hmmm benzinin fiyatı arttı sanırım bu sefer oyumu muhalefete vereceğim" tadında naifçe olsaydı.
Biz de bunlar kadar arsız, yüzsüz olmadığımız sürece kazanamayacağız.
İçimizde bile Trabzonlu bir Ak Parti dönemi müteahhit çocuğu alenen Cumhuriyet'e laf etmeyi kendinde hak buluyor da biz onu babasının inşaatında domaltmıyoruz.
AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan: En düşük benzin ve mazotun satın alınabildiği ülke Türkiye
https://t24.com.tr/haber/akp-grup-ba...urkiye,1018959
Mesela bu adam korkusuz, çok cesur. Adamda zerre Allah, Kitap korkusu yok, ne Peygamber'den utanıyor ne de ümmetine, milletine alenen yalan söylemekten.
Buarada ben askerliğimi Denizli'de yapmıştım. Hakikaten Bozkurt, Honaz, Sarayköy, Çivril iyi bilirim. Bu adamın milletvekili seçilmesi çok doğal.
3 yıla yakın Arnavuluk ülkesinde yaşadım, 2020 başında türkiye ye dönüş yaptım, orada kaldığım süre boyunca akar yakıt hiç zamlanmadı, daha dün arkadaşa sordum "fiyatlar ne oldu" dedim, "abi 2 ay oldu 185lek den 195leke çıktı" dedi.. yani 2ay olmuş zam geleli o da sadece 10lek, 3+2 toplam 5 yıldır gelen zam 10-20lek civarı
100 lek Arnavutların en büyük demir parasıdır 2017 de 3tl ediyordu, şu an 13tl
1000lek ise 2007 den beri 10$ hiç değişmez..
Enflasyon olmayan bir ülkede durumlar bu şekilde.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
En başta belirteyim benzin AKP döneminde insanlık dışı vergiler yüzünden hiç bir zaman ucuz olmadı.Hatta bir ara dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorduk.Şu anda dünyanın en pahalı benzinini kullanmasak bile alım gücümüze göre abartı pahalı.
İkincisi daha önce de söyledim okuduğunuzu anlama konusunda çok ciddi sıkıntılarınız var.Yazıda bahsi geçen motor sizi 20 yıl idare etmedi.Sadece "Baştan güzeldi" demişim.Yani ilk aldığınızda.Özellike zaman dilimi mi vereyim?4 yıl.Bu motor ilk 4 yıl fena değildi ama kalan 16 yıl sizin hayatınızı cehenneme çevirdi.Bu bozuk motoru inatla 16 yıldan beri kullanıyorsunuz.Bunun iki nedeni olur ; Ya siz bu markanın bağnazca fanatiğisiniz yada en başta kötü bir motosiklet aldığını kabul edip tükürdüğünüzü yalamak istemiyorsunuz.
Amerika mamarika bir şeyler saçmalamışsınız o konuya hiç girmeyin üzülürsünüz.Bu halk kimin Amerika ve Feto iş birliği ile iktidara geldiğini yıllarca Amerika'nın kuçuluğunu yaptığını çok iyi biliyor.
Bu arada diğer partilerin projelerini AKP'nin yandaş lağım medyasından takip ederseniz doğal sadece çamur ve iftira izlersiniz.
Adamlar Endüstri 4.0 diyor,tarımı güçlendireceğiz diyor,güçlendirilmiş parlamanter sistem diyor,özgürlük diyor,adalet diyor,eğitimi geliştireceğiz diyor,Suriyeleri göndereceğiz diyor ve daha bir dünya projeleri var siz hala "Eeee bunların hiç bir projesi yok ama" diyorsunuz.
Valla abi sana ne diyeyim bu saatten sonra.Zaten ülkenin içinde geçtiniz ve geri dönülmez zararlar verdiniz,benim ve milyonların en güzel yıllarını çaldınız.Bu halk yaptıklarınızdan dolayı sizi hiç bir zaman affetmeyecek.
İşin en güzel tarafı ne biliyor musun?Sizin içine s.çıp lağıma döndürdüğünüz bu ülkede gene senin çocuğun torunların yaşayacak.
Zahmet etmeyin. Bunlar evliya. Endüstri dört, adil yargı vs ile ikna olmaz, Nebati'nin gözünün içine bakınca 10 sayfa ekonomi planı görür, ikna olur. ATP ve muadillerine iki satırdan fazla cevap yazmak zaman israfıdır.
Senin örnek den gidelim.
Bir motor aldın servisi en çok 1-2 sene açık kalmış. Her servise gittiğinde arızayı yapmamışlar. Servisler birbiri ile kavgalı. Size motoru satmadan önce en güzel garantileri veriyorlar ama motoru aldikdan sonra sizi yarıyolda bırakıp suçu sizin kiyafetinize, düşüncenize, hayat tarzınıza atıp arızayı değil de bunları düzeltmeye uğraşıyorlar. Ve bunu defalarca denediniz....şimdi yine mi denersiniz.....
Hiç sağa sola kıvırma ya gerek yok son 3-4 sene hariç herkesin keyfi yerinde herkesin durumu ( ortalama) iyi idi. Ne Amerika ne Almanya olamadık hiçbir zaman.
Parlamenter sistem çözüm mü zaten 50-60 sene denendi. Özgürlük, eğitim..vs bunları geri götüreceğiz diyen var mı. Söz ile olsa keşke. Endüstri 4 diyorlar bu sayı ile mı oluyor. Bende 10 desem ne olacak.
Siyasetin haklısı olmaz.haksizi da.
Niye projesi olanlara bakmıyorsun. Erbakan'ı dinle biraz
Boşa kürek çekmeyin, anlatacaklarınızı anlayacak kapasite yok karşınızdakilerde.
Modern ülkeler parlamenter sistem ile yönetilir.Bütün yetkileri tek bir insana verilince ne olduğunu yaşayarak öğrendik.Tek bir insanın her konuda bilgi sahibi olmasına imkan yok.Amerika'da bile görünüşte bir başkan olsa da arka planda "kongre","üst meclis","senato","alt meclis","temsilciler meclisi" gibi bir çok farklı yasama organı var.Açıkça söylemek gerekirse Atatürk mezarından kalkıp gelse ona bile bu kadar yetki ve güç verilmesi taraftarı değilim.
Endüstri 4.0 a gelirsek.Keşke zahmet edip Google amcaya bir sorsanız ne olduğunu size ayrıntılı açıklardı.Gerçi halkımız bunun yerine işsizlerin boş zamanlarını geçirdiği Millet Bahçeleri denen saçmalığı seçti.
Endüstri 4.0 Nedir?Bir zahmet tıkla oku.
abi ümraniye ve levent arası ücreti bilmiyorum ancak 11 km oldugu için izmir'den alıntılamak istedim
Benim evden tuvtürk istasyonu 12 km. Eğer toplu taşıma ile gidip gelirsem toplam 13 Tl.
24 km araba ile gidersem 36 tl.
verdiğin örnekte neredeyse eşit oldugundan sikayetciymiş insanlar.
yukarda 3 katı fark var, şikayet ediyoruz.
sen bunların aynı oldugunu sanıyorsun, yapma etme.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)