Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Ülkeyi 20 senedir yöneten ve hala yönetmeye talip olan kim? Ee, bir başkası gelmeden çözüp çözemeyeceğini nasıl göreceğiz. 20 sene de yapamadı bi 20 sene daha mı bekleyelim? Doğru veya yanlıştır, çözüm önerisi olan yok mu? Var, ama başa gelmeden bu kişilerin çözüm önerisine kulak asan var mı? Yok.
En iyi yönetim bile, belli bir süreden sonra değişmeli. Çünkü sistem veya sistemdekiler bir süre sonra laçkalaşıyor.
Ya en basitinden ekmek fiyatları; bizim dahil olmadığımız iki ülke savaşa girdi, bizim ilk derdimiz ne oldu? Bak güvenlik,petrol,turizm vs. değil, ilk konuşulan ekmek fiyatlarının artması oldu. Çünkü Rusya'dan ithal ettiğimiz buğdayın fiyatı artacak dendi. Bak ''BUĞDAY'' diyorum,tahıl diyorum. Ulan bu memleketin toğrağını geç taşından bile tohum atsan tahıl çıkar. Ama biz ithal ediyoruz. Bunun sorumluları arasında kimler var? Dur bi tahminde bulunayım, bence bu forumdan Salih ve Hırbonen. Tayyibin hiç suçu günahı yok. Çünkü ülkeyi yönetenler ülkedeki üretimden sorumlu değil.
Şu motosiklet ve aksesuarı hususundaki analitik düşünme yeteneğini, işin içine reis girdi mi hiç kullanamıyorsun be abi.
Bu işi çözecek başka kimse yok diye 2073 kadar daha bekleyelim madem biz.