Dukati Desert X vs Honda Africa Twin
Reklamlar
-
Merhaba arkadaslar,
4-5 ay sonra mevcut motorumu satip bu iki modelden birini alacagim.
Desert X yeni cikmis bir model fiyati 274.000
Africa Twin ise bugun 270.000 olmus durumda.
Desert X bu:
Biraz cirkin,yani normalde africa twin alip gecmek lazim diye dusunuyorum ama yine de buradaki ustadlara danisayim dedim.
Dukati de m50 kaliper,21 litre depo,202 kg kuru agirlik,tupeless lastik gibi avantajli konulari var.
Diger tarafta da iste honda ve africa var,zor karar ne yapacagim bilmiyorum.
Reklamlar
-
Motosikletinizi sattığınız zaman karşılaştırma yapsanız daha doğru olur.
Yazım stili ile ve africa karşılaştırması ile hırbonen Villeneuve olarak aramıza dönüş yapmış gibi hissediyorum .
-
Hırbonen olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam sen olduğunu anlamak için yazım stilin yeterli bence. Harkonen onaylanmadı demekki.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Motosikletinizi sattığınız zaman karşılaştırma yapsanız daha doğru olur.
Yazım stili ile ve africa karşılaştırması ile hırbonen Villeneuve olarak aramıza dönüş yapmış gibi hissediyorum
.
Yok hirbonen degilim,bir sure forumu takip ettigimden o kisiyi de biliyorum,size zeki muren diye takiliyordu(asiri kibar tarzinizdan) degil mi ;)
-
Aramıza hoşgeldin hirbo.. pardon motor sporları uzmanı Sn Jacques Villeneuve.. F1 pilotu he iyimiş
-
Arkadaslar,konuya ilgili konusalim bence birakalim onu bunu.ne dersiniz ?
Dukati kiz gibi bakim ve ilgi isteyen motorlar yapiyor,simdi enduro isine de girmisler anlasilan ama supheyle yaklasiyorum.kum toprak bozmaz bunu insallh.cunku sert kullanirim motoru,hakkini veriririm
-
Sn Villeneuve mevcut motorumu satıp demişsiniz ya, mevcut motorunuz nedir? Yani nasıl bir motordan bu tarz bir motora geçiş yapacaksınız diye merak ettim.
-
Villeneuve adlı üyeden alıntı
Arkadaslar,konuya ilgili konusalim bence birakalim onu bunu.ne dersiniz ?
Dukati kiz gibi bakim ve ilgi isteyen motorlar yapiyor,simdi enduro isine de girmisler anlasilan ama supheyle yaklasiyorum.kum toprak bozmaz bunu insallh.cunku sert kullanirim motoru,hakkini veriririm
Avantaj saydığınız tubeless lastik ile dağ başında yamuk jantlı ve gözünüz yaşlı fotoğrafınızı sabırsızlıkla bekliyoruz...
-
Dukati yazilmis, AT yazilmis, motorun hakki verilirmis filan, bilemiyorum Altan bilemiyorum.
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Avantaj saydığınız tubeless lastik ile dağ başında yamuk jantlı ve gözünüz yaşlı fotoğrafınızı sabırsızlıkla bekliyoruz...
Ya başkan seni forumun en zeki insanı bilirdim. Mükemmel tespitlerin ve çıkışların ile beni kendine hayran bıraktın. Yahu bizim hirboyu nasıl tanımadında ciddi ciddi cevap verdin hayret.
-
Villeneuve adlı üyeden alıntı
Yok hirbonen degilim,bir sure forumu takip ettigimden o kisiyi de biliyorum,size zeki muren diye takiliyordu(asiri kibar tarzinizdan) degil mi ;)
Evet doğrudur gerçekleri saklayamam daha önceden motosiklet tutkumu hayatımdan çıkarmak istemiştim bunda dolayı hayatımdaki motosikletle alakalı herşeyi çıkarmak istemiştim bu forumdaki üyeliğimde dahil ve o hesabımı kapatmalarını istemiştim yönetim bu konuda beni kırmadı ve üyeliğimi sonlandırdılar (ilgileri için teşekkür ederim) bana artık bu forum bağımlılık haline geldi girmezsem içim rahat etmeyen bir konuma geldi bundan dolayıda yeni bir kullanıcı ile tekrardan buraya katılmaya karar verdim, benim amacım insanları trollemek veya kavga çıkarmak değil sadece bilgi alışverişi yapmak ve yardım etmek amacım bunlar, burası artık benim için vazgeçilmezim motosiklet ise bir hastalık haline geldi çoğu şeyden vazgeçerim ama bu tutkudan asla, bana kattığı çok şey oldu.
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Dukati yazilmis, AT yazilmis, motorun hakki verilirmis filan, bilemiyorum Altan bilemiyorum.
ero__ adlı üyeden alıntı
At adv tupeless,f850 gs tupeless,triumph tiger pro tupeless.
Tupetype lastik nedir ya ? Levye,ic lastikle mi dolasalim jant yamulacak diye ? Luzumsuz
-
o değil de bu desert x, mv agusta lucky explorer'la aynı motosiklet gibi geldi bana. tasarım neredeyse birebi.r
-
mattiadestro adlı üyeden alıntı
o değil de bu desert x, mv agusta lucky explorer'la aynı motosiklet gibi geldi bana. tasarım neredeyse birebi.r
MV Agusta revealed two new adventure bike “projects” at EICMA, the Lucky Explorer Project 9.5 shown here, and the smaller Lucky Explorer Project 5.5. Both models appear ready for production, but the “Project” in the name implies they are still prototypes, and it’s unclear whether they will eventually be sold with the Lucky Explorer name, or if they’ll actually be named for the bike that influenced their design: the Cagiva Elefant.
The Elefant’s influence is clear in the design of the 9.5 and 5.5, with the graphics drawing inspiration from the original Dakar Racer’s Lucky Explorer logo. The original Elefant was a Cagiva, the brand that eventually became MV Agusta, but it’s not the only company with ties to the bike. Ducati produced the Elefant’s engine, during a period where it was owned by MV, and it is coming out with its own Elefant-inspired adventure bike in the DesertX. That’s an automatic shoot-out in the making right there.
-
Çok yakıyor be Hırbo sana gitmez...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)