Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

0 cfmoto 250sr mı yoksa 2.el gsx 250r mı?

REKLAM ALANI

Top speed ve hız meraklısı değilim bu iki motordan birisini almak istiyorum. Her iki motoru da iyice araştırdım biri çin diğeri japon evet ama suzuki kalitesi ve uzun ömürlü motor bloğu için 2. el mi yoksa malzeme kalitesi iyi denilen kaydırmalı debriyajı olan görüntüsüyle çok ilgi çeken 0 cfmoto mu?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Geçmişini bilmediğiniz için 2. El kumar olabilir. Herkes benim gibi kullanmıyor, o nedenle sıfır CF öneririm. Mondial servisleri kalitesiyle ünlüdür, dilerseniz şikayetvar.com’a bakabilirsiniz.

fb__ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MonsterR25(x)- 450SR(x)- Street Triple 765RS(o)
    Top speed iki motosikletinde aynı sanırım. Sıfır 250sr tercih ederdim ben. Cfmoto 250 bloğu iyice kanıtladı kendini. Malzeme kalitesi olarak nk250 denemiştim bajajdan iyi yamahadan kötü fiyatına göre güzel bi seviyede. Uzatmalı garanti falan yapılıp rahatça binilebilir bence.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    japonun ölüsü bile iş yapar. japon ve avrupa harici markalara para yatırmayın eyy romalılar. servis-usta-yedek parça üçlemesini hatırlatır kaçarım ki sadece usta muhabbetinden dolayı 3 defa bajajın motor bloğunu indirmiştim hey gidi günler hey...

japona gittiğinde o usta sadece o markaya barken ne olduğu belirsiz markalarda usta elli tane farklı markaya bakar. kurumsallık hak getire. suzukinin ne kadar sağlam bloklar ürettiğinden bahsetmiyorum bile. kawasaki ve suzuki hep en uçlarda takılıyorlar zaten. (hem kalite hem fiyat olarak.) birkaç sene sonra suzukiyi satarken verdiğinden fazla para cebine güle oynaya girecek fakat cfmoto o kadar eğelenceli olamayacak bu muhabbetlerden dolayı.
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    evet suzuki çooook daha dayanıklı ve sorunsuz.ama ben 30 40 bin km binmicem diyorsan ben şahsen sr250 alırdım.0km olması daha yeni olması tipi model yılının yüksek olması bana göre artıdır.ayrıca bence yıllardır piyasada olmasına rağmen suzuki ile aynı piyasaya sahip ve dahada satışta sr250.0km aynı segmentte olan motorlar hep bi ağır basmıştır ama şu dönemde extra extra 0km benim için büyük bir avantajdır 0 km al

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cfmoto çöpüne para vermek mi.

asla.

Motosikleti
    250r
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cfmoto çöpüne para vermek mi.

asla.
    Fiyatlar Japonlarla yarışmıyor olsa, verilir. İyi bakılıp binilir.

Bineceksem Suzuki, bir süre sonra satacaksam CF alırım ben olsam.

Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Temizini ve mavi renk olanını bulursam kesinlikle Suzuki alırdım ben. Hem 2 silindir hem de suzuki. Kendi servisi var. Cf moto görüntü olarak gerçekten güzel ama yatırım olarak alacaksan belki alınır. Motora o kadar para verip de mondial servisine götürmek koyar adama. Bir sürü şikayet konusu var cf moto servis ile alakalı. Bugün yarın mekanik bir sıkıntı olsa istediği kadar garantili olsun, motoru teslim ettiğin adamlar bisikletçiden bozma tipler. Varsın 2.el olsun temizini bulursan kesinlikle gsx-r 250 alınmalı.

Alıntı yec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyatlar Japonlarla yarışmıyor olsa, verilir. İyi bakılıp binilir.

Bineceksem Suzuki, bir süre sonra satacaksam CF alırım ben olsam.
    Kesinlikle.

Sonucta para nedeniyle cok daha kötü modellere biniyoruz. Ancak f/p olarak aynı düzeyde hintli ya da ikinci el japon alabilirken cfmoto alınmaz.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Suzuki yle Cf kıyaslaması..
    İlginç hal almaya başladı .. İnsanlar ekonomi yapıcam diye ne yapacağını şaşırmış durumda...
    İyi durumda 2. el suzuki 3 sıfır cf eskitir tartışmasız..
    xtrafrozen ve ryangt bunu beğendiler.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim kırk bin tl param var kalanı ekipman vs almak için kredi çekeceğim suzukinin 2.eli pek hızlı değil ve cfmotodan pahalı sanırım 0 motor almak daha uygun olacaktır diye düşünüyorum. Ömürlük binecek olsam suzuki alırdım ama ileride cc yükseltmek istiyorum.

Alıntı liger35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim kırk bin tl param var kalanı ekipman vs almak için kredi çekeceğim suzukinin 2.eli pek hızlı değil ve cfmotodan pahalı sanırım 0 motor almak daha uygun olacaktır diye düşünüyorum. Ömürlük binecek olsam suzuki alırdım ama ileride cc yükseltmek istiyorum.
    al ns200, peynir ekmek gibi gidiyor alet
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

E.Yzr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    Suzuki gsx 250 tabiki de

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)