Kaybolan bir şeyi, eşyayı bulmak için okunacak dua!
Reklamlar
-
Çalınan ve Gasbedilen Malın Geri Gelmesi İçin Dualar
Kayıp yada çalınan parayı bulmak için okunacak dua;
Hazreti Ömerin oğlu Abdullah şöyle buyurmuştur: Bir eşyasını kaybeden veya çaldıran kişi, iki rekât namaz kılındıktan sonra şöyle dua eder:
•Allâhümme radde'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. (kayıp eşya ismi)
•Fe in-nehâ min fadlike ve atâike." (kayıp eşya ismi)
Meali : "Ey kaybolanların Rabbi ve kaybolanları ve yolunu kaybedenleri doğru yola kılavuzlayan Allah'ım! Kudretin ve saltanatın hakkı için kaybettiğim şeyi bana iade eyle. Çünkü bu senin fazl ve keremindendir."
Çalınan yada kaybolan bir eşyanızı bulmak için, her gün 25 kere, "Yâ câmi’annâsi li-yevmin lâ raybe fihi innallahe lâ yuhlif-ül mi’âd icma’ beyni ve beyne" duasını okuyabilir. Bulunun caya dek okumaya devam eder.
NOT: Noktaların yerinde, kaybolan şeyin ismini söylemelidir. • isaretli duada ortasında ve sonunda
Reklamlar
-
Foruma nur topu gibi bir troll daha doğdu.
-
ama hakkını vereyim; komik bir trol.
-
Hadiste yeni dönem, peygamber dışındaki insanlar da buyurmaya başladı.
-
Foruma hoş geldin hocam. Gökte ararken yerde buldum. Haktan bahsedip yalayut İsmail'den fena olan, inançtan bahsedip kendisi kafirlik yapan, gözü başı ayrı oynayan bir zatı uzak tutmak için dua tavsiyeniz olur mu?
-
bikerboi adlı üyeden alıntı
Foruma nur topu gibi bir troll daha doğdu.
-ZERO- adlı üyeden alıntı
ama hakkını vereyim; komik bir trol.
watercolours adlı üyeden alıntı
Hadiste yeni dönem, peygamber dışındaki insanlar da buyurmaya başladı.
AzÇok adlı üyeden alıntı
Foruma hoş geldin hocam. Gökte ararken yerde buldum. Haktan bahsedip yalayut İsmail'den fena olan, inançtan bahsedip kendisi kafirlik yapan, gözü başı ayrı oynayan bir zatı uzak tutmak için dua tavsiyeniz olur mu?
troll değilim, motorsikleti çalinan kisiler okuyabilir
-
Allah razi olsun,saygideğer imam efendi.
-
ImamBayildi adlı üyeden alıntı
troll değilim, motorsikleti çalinan kisiler okuyabilir
hocam 100 milyar para lazım ne duası okuyalım
-
Hz Osman'ın kayınbiraderinin buyurduğuna göre...
-
Sure okumak Müslüman için elbette iyidir, lakin dua dediğimiz güzellik Türkçe de okunabilir. Ben Arapça bilmiyorum ama Alemlerin Rabbi Türkçe biliyordur.
Hz.Ömer, Ehl-i Sünnet için muteberdir ama oğlu Abdullah'ın referans alınacak bir kıymeti yoktur.
-
Dua okunarak motosiklet bulunabiliyorsa, motosiklet çalınmasın diye dua etmek hem daha garanti hem de daha mantıklı bence
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)