LPG'li motorsiklet olur mu sorunsalı
Reklamlar
-
Bakımsız Cg motorsiklet var elimde kömürlükte, bakım yapıp LPG taktırsam fark edilir mi tasarruf ve performansı ? Internette bi kaç örnek gördüm ama emin olamadım
Reklamlar
-
Uçak olmadan uçmayı başaran ilk insan olabilirsiniz.
-
motosikletlere lpg takılıyor örnekleri mevcut.
ama cg tarzı bir motorda lpg çok az kar eder. astarı yüzünü geçer mantıklı olmaz
-
Hırbonen ? salih ?
-
Alpbatur adlı üyeden alıntı
Hırbonen ? salih ?
O kim aga ? Tanımıyorum
-
Alpbatur adlı üyeden alıntı
Hırbonen ? salih ?
Diğer açtığı konuda S1000RR hayalim var demiş. Hırbonen Honda dışında farklı markalardan pek bahsetmez
Salih seçeneğine daha yakımın
-
erensel adlı üyeden alıntı
Diğer açtığı konuda S1000RR hayalim var demiş. Hırbonen Honda dışında farklı markalardan pek bahsetmez
Salih seçeneğine daha yakımın
Cg'nin yeri ayrı be usta, BMW sahibi olsam yine garajımda tofaş olur
-
Bizim bi arkadas taktırdı motor hem cok az yakıp hemde aşırı hızlandı. Tek dezavantajı tank agırlıgı nedeniyle otoyolda bir başka cg yarışında geride kalmasıdır.
-
sorunsal kelimesini sevmeyenler dernegi kurucu kidemli uyesi olarak, lpgli motosiklet olur, ornekleri var demek istiyorum.
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
sorunsal kelimesini sevmeyenler dernegi kurucu kidemli uyesi olarak, lpgli motosiklet olur, ornekleri var demek istiyorum.
Sorunsal kelimesi başlı başına sorun zaten.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Ben artık nükleer enerjinin yakıt olarak kullanılmasını istiyorum. Takacaksın Uranyum'u, Plütonyum'u ömür boyu enerji. Misal kaza mı yaptın, tüm ilçe havaya uçacak, o ilçeden de kurtulacaksın. Win-win..
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben artık nükleer enerjinin yakıt olarak kullanılmasını istiyorum. Takacaksın Uranyum'u, Plütonyum'u ömür boyu enerji. Misal kaza mı yaptın, tüm ilçe havaya uçacak, o ilçeden de kurtulacaksın. Win-win..
Plütonyum , *siklotron içerisindeki uranyumun döteryum ile çarpıştırılması sonucunda elde edilmiştir.
adamlar plütonyum elde ettikten sonra gusül abdesti almışlar :D
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Plütonyum , *siklotron içerisindeki uranyumun döteryum ile çarpıştırılması sonucunda elde edilmiştir.
adamlar plütonyum elde ettikten sonra gusül abdesti almışlar :D
Açık konuşayım; topluluk içinde "siklotron, döteryum" desek öldüresiye döverler bizi. Kimya iyi, hoş, güzel de bir yere kadar yani..
-
Tatilde herkes konya-çorum'da takılır. Uçacaksa buralar uçsun diye.
-
ImamBayildi adlı üyeden alıntı
Bakımsız Cg motorsiklet var elimde kömürlükte, bakım yapıp LPG taktırsam fark edilir mi tasarruf ve performansı ? Internette bi kaç örnek gördüm ama emin olamadım
Profil fotondakine sor.
-
USS Nautilus (SSN-571), nükleer enerjiyle çalışan ilk denizaltı gemisi. ABD Deniz Kuvvetleri'ne ait bu denizaltı 17 Ocak 1955'te suya indirilmiştir. Nautilus, kısa süreli dalışlar yerine, çok uzun süre sualtında kalabilen ilk gerçek denizaltıydı.
1982 yapımı bir nükleer denizaltının 6 ay suyun altından çıkmadan yüzebildiğini izlemiştim bir belgeselde. Gemiye 1.2 kg kadar yakıt alınmıştı sanırım ve 20 sene sonunda yumruk kadarı sadece harcanabilmişti...
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
sorunsal kelimesini sevmeyenler dernegi
Bu derneğe nasıl üye oluyoruz? Aidatı kaç para?
-
Gonüllülük ve 100 IQ tek şart
May the Force be with McLaren Mercedes
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)