Cırcır olan tüm edevat benim favorimdir. Vidalama olsun, sıkma elemanları olsun; fakat yeter ki cırcır olsun.
Bayılıyorum cırcır tornavida ve diğer cırcır ailesine.
Darbeli matkap, hem darbeli hem de matkap daha ne yapabilir ki bir alet.
Tork anahtarı falan diyen olursa ılıklığını ilan ederim şimdiden söylüyorum peşin peşin. Eli tork anahtarı olmuş usta da olabilir en sevdiğim alet. Elindeki İngiliz anahtarını tork niyetine kullanan usta en sevdiğim alettir vazgeçtim.
Cırcır olan tüm edevat benim favorimdir. Vidalama olsun, sıkma elemanları olsun; fakat yeter ki cırcır olsun.
Bayılıyorum cırcır tornavida ve diğer cırcır ailesine.
Cırcır her konuda işe yarıyor cırcırsız iş yapmak zulüm örnek vericek olursam usta sağolsun arabanın şaftının vidalarını değiştirmemiş (eskimiş faturalı somun artık iş görmüyor) sayesinde bize sağlam kayıplar yaşatıcaktı sonrasında kendim takıcam diye eğildim açık ağız anahtarla sık babam sık sık babam sık kafayı yedirticekti ama bi şekil hallettim eğer cırcırım olsaydı cırcır cırcır diye diye sıkardım he birde somunu bozmayışı çok daha ayrı konu, tabi birde havalı somun sıkma tabancası o vızz vızz ses olucak .
Tork anahtarı falan diyen olursa ılıklığını ilan ederim şimdiden söylüyorum peşin peşin. Eli tork anahtarı olmuş usta da olabilir en sevdiğim alet. Elindeki İngiliz anahtarını tork niyetine kullanan usta en sevdiğim alettir vazgeçtim.
Tork anahtarının da bir albenisi bir çekiciliği yok değil hani. Tork anahtarı. Dolu dolu söyleyince ağızda dağılıyor.
Amarigada köpük partisi kalsın yahu, ne saçma bir hadise şu köpük partisi! Onun yerine raki dağlarını gezmek, grand kanyona gitmek, route 66 yapmak bin kat iyidir. Yere batsın köpüğü de partisi de!
Amarigada köpük partisi kalsın yahu, ne saçma bir hadise şu köpük partisi! Onun yerine raki dağlarını gezmek, grand kanyona gitmek, route 66 yapmak bin kat iyidir. Yere batsın köpüğü de partisi de!