Yazarların en sevdiği alet edevat
Reklamlar
-
Tornavida var zaten bir kaç tane.Bir iki takımda eski bist takımları var ama bazılarının uçları falan gidik.Bişeye lazım olunca taşımak falan sorun oluyor.Bide başka bişey lazım olunca tee 4 kata çıkıp geliyorum.Herşeyin içinde olduğu böyle set düşünüyordum zaten.İyi oldu.
Reklamlar
-
IRau adlı üyeden alıntı
sadece motoru değil arabanında her yerini söküyor torx ucları var
iyiki almışım diyeceksiniz
Bunlarında imitasyonu çok malesef. Misal bu linkte satılan orijinal olmayabilir diye düşünüyorum. Yapı marketlerde 200 den aşağı yok.
-
alyan takımı hastalığım var
-
Lokma takımı tabiki.
-
Motosiklet için yeterli. Sele altına bile sığıyor. Hem de cırcırlı.
-
balta, motorla pek alakali olmasa bile en sevdigim alet.
her yazar bir tane bulundurur.
-
Bende alet edevat hastasıyım. Özellikle ufak tefek bakımları ve tamiratları kendim yaparım diye zamanla lazım oldukça sırayla alarak baya alet edevat biriktirmişim.
1/2 lokma seti, 1/4 lokma seti, allen ve torx anahtar seti, açık ağız anahtar seti, hem cırcır hem normal tornavida seti, dijital ve mekanik kumpas, şarjlı matkap, yağ filtresi sökme aparatı vb...
Açıkçası benim içlerinde favorim lokma anahtar seti ve allen anahtar seti.
Şimdi dönüp bakınca iyi ki zamanında bunları almışım diyorum. Bugünkü fiyatlarla aynı alet edevatı toplamaya kalksam dünyanın parası. Son birkaç yılda alet fiyatları uçmuş...
-
fazil adlı üyeden alıntı
balta, motorla pek alakali olmasa bile en sevdigim alet.
her yazar bir tane bulundurur.
Hocam balta değilde testere daha doğru olur, kavga anında daha iyi ve taşıması daha kolay.
-
yec adlı üyeden alıntı
Bunlarında imitasyonu çok malesef. Misal bu linkte satılan orijinal olmayabilir diye düşünüyorum. Yapı marketlerde 200 den aşağı yok.
Peki gelince anlayabileceğimiz bir yeri varmı çakma olup olmadığını.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Peki gelince anlayabileceğimiz bir yeri varmı çakma olup olmadığını.
Malzeme kalitesi tahminen. Varsa kutu içi üretim tarihi. Genelde tek bir kalıptan çıktığı için eski oluyor yada hiç olmuyor.
Kesin değil tabi bu söylediklerim.
-
İzeltaşın 15 inçlik ingiliz anahtarı (kurbağacık deyince işin büyüsü kayboluyor) her yola gelir
-
Darbeli matkap.
iş yerinde arada kullanıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)