Honda orta hacim maksi adv350
Reklamlar
-
Sizi bilmem arkadaşlar ama, ben beğendim aleti.
Mevcut fiyatlarla X-max'la yarışamaz ama, fuar tarihindeki fiyatlar ne olur ona bakmak lazım.
Düşük cc.'de yeteri kadar vakit geçirenler, 250cc yerine biraz daha güçlü olsun diyenlerin tercihi olabilir.
Honda Adv350
330cc, Smart Power+ (eSP+) Tek silindir
29 hp @7500rpm 31.9nm. @5250rpm.
Tork kontrol (Honda Selectable Torque Control- HSTC)
11,7 Litre depo,
Adv350 Yakıt tüketimi 29.4 km/l.
Fotoğraf yerine de resim galerisi göndereyim size
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Reklamlar
-
-Black- adlı üyeden alıntı
Sizi bilmem arkadaşlar ama, ben beğendim aleti.
Mevcut fiyatlarla X-max'la yarışamaz ama, fuar tarihindeki fiyatlar ne olur ona bakmak lazım.
Düşük cc.'de yeteri kadar vakit geçirenler, 250cc yerine biraz daha güçlü olsun diyenlerin tercihi olabilir.
Honda Adv350
330cc, Smart Power+ (eSP+) Tek silindir
29 hp @7500rpm 31.9nm. @5250rpm.
Tork kontrol (Honda Selectable Torque Control- HSTC)
11,7 Litre depo,
Adv350 Yakıt tüketimi 29.4 km/l.
Fotoğraf yerine de resim galerisi göndereyim size
https://www.youtube.com/watch?v=pqanm249e7o
Dengeliyorum.com sitesi sizin mi hocam? Güzel paylaşımlar var merak ettim.
-
hayatımda ilk defa dct yi X ADV de denedim bu gün imkan olsa hem şehir içi işe gidip gelmeye hemde uzun yolarda kullanmak için bir tane alırdım
kullanımı çok kolay çok zevkli geldi üzerinde de akrep egzoz vardı gazı verdilçe insanın ağzı kulaklarına geliyor
bu yeni motosiklet güzel scooter e benziyor fiyat olarak yorum yapmak biraz saçma olur sanki yani biz 120 deriz adamlar 150 yazar
-
Evet. Eşimle beraber, kendimizce paylaşımlar yapıyoruz. Beğenmenize sevindik.
(Mobilden girince imza görünmüyor. Bilgisayardan girince imza bölümünde görünüyor.) ;)
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
Ben bu 350'liği beğendim.
Xmax ve Forza'dan daha güçlü, gezerken köy yollarında falan da gider ille asfalt istemez, otobana çıkınca da üzmez.
xadv 750'deki gibi zincir derdi de yok. Sele altı bagajı da daralmamış. Daha ne olsun.
Param olsa alırdım. x-adv 750'ye göre daha mantıklı geldi. 250'den buna geçilir. Keşke 350cc olması nedeniyle vergi dezavantajları da olmasaymış.
-
Ölüsü 150 bin ₺ den aşağısı olmaz, :(
Herif Manyak Yüzünden Belli,
-
XADV nin 300 bin olduğunu farzedersek bu 200 den aşağı olmaz zannımca..Ama hakkını vermek gerek ..Güzel motor..
-
Motor güzel, biz fakiriz.
Sonuç : Benena
-
yec adlı üyeden alıntı
Motor güzel, biz fakiriz.
Sonuç :
Benena
Geç olur belki , ama bir gün muhakkak olur.
Bunları 5-10 sene sonra, ikinci el olarak alabileceklerimiz olarak düşünmek lazım.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
Önceden motoru düşünürken, bize artısı ve eksilerini hesaba katıp yorumlardık. Şimdilerde ne yazık ki geliş fiyatını düşünmekle başlıyoruz
-
harun27 adlı üyeden alıntı
Önceden motoru düşünürken, bize artısı ve eksilerini hesaba katıp yorumlardık. Şimdilerde ne yazık ki geliş fiyatını düşünmekle başlıyoruz
Ben yine öyle yapıyorum aslında. Son bir yıldır yaşanan fiyat artışları ile, artık neyin ucuz, neyin pahalı olduğunu ayıramaz oldum.
Ban her şey pahalı geliyor.
Ama satana da "niye bu fiyatı istiyosun?" diyemiyorum. Ona da hak veriyorum.
Dönüp dolaşıp ihtiyaca bağlanıyor hepsi. İhtiyacım varsa (mecburen) alıyorum, yoksa ilgilenmiyorum.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
Bu güzelliğin güncel fiyatı ne kadar ?
-
stubborn adlı üyeden alıntı
Bu güzelliğin güncel fiyatı ne kadar ?
Fuarda göreceğiz. 😉
-
Geç olur belki , ama bir gün muhakkak olur.
Bunları 5-10 sene sonra, ikinci el olarak alabileceklerimiz olarak düşünmek lazım.
İleriye yatırım yani.
-
F54 adlı üyeden alıntı
hayatımda ilk defa dct yi X ADV de denedim bu gün imkan olsa hem şehir içi işe gidip gelmeye hemde uzun yolarda kullanmak için bir tane alırdım
kullanımı çok kolay çok zevkli geldi üzerinde de akrep egzoz vardı gazı verdilçe insanın ağzı kulaklarına geliyor
bu yeni motosiklet güzel scooter e benziyor fiyat olarak yorum yapmak biraz saçma olur sanki yani biz 120 deriz adamlar 150 yazar
Bu sukuter DCT şanzumanlı değil , eski 300 lük Forza nın elbisesini yenilemiş Honda , kayışlı varyatör aktarma aynı kalmış..
-
yec adlı üyeden alıntı
İleriye yatırım yani.
2004-2005'lerde V-strom 650'ye herkes hastaydı (Frenlere eleştiri hariç) Tipini beğenmeyen yok gibiydi.
Ben de beğeniyordum.
2014 modelini almak için, 2018'i beklemem gerekti.
Arada beğendiğimiz Klr 650, Kle500, F650 (dakar,gs vs), transalp gibi bir kısmı da tarih oldu.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
....2004-2005'lerde V-strom 650'ye herkes hastaydı....
of be hocam niye hatırlattın şimdi 2004 Vstrom'u mu :(
o sene BMW 1200 GS i yeni çıkarmıştı , inan motosikletle ilgisiz şahıslar Vstrom un yanında GS e bakmıyordu..
-
Ben hala eski Vstrom Dl 1000 alsam mı diye düşünüyorum.
Günümüzde motor fiyatlarının inanılmaz artması aslında Japon motorları için bir test. Hakikaten o kadar uzun sene ve yüzbinlerce km gidiyorlar mı sorusunun cevabını daha sık duyacağız sanki.
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Bu sukuter DCT şanzumanlı değil , eski 300 lük Forza nın elbisesini yenilemiş Honda , kayışlı varyatör aktarma aynı kalmış..
Xadv 750 zincirli diye vazgeçmiştim. Bu güzel böyle. (Vazgeötim dediğim tabi almaktan vazgeçtim değil, hayalini kurup kokusuna ekmek banmaktan vazgeçtim.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Xadv 750 zincirli diye vazgeçmiştim. Bu güzel böyle. (Vazgeötim dediğim tabi almaktan vazgeçtim değil, hayalini kurup kokusuna ekmek banmaktan vazgeçtim.
Xadv 750 ye de 300bin vermek ne bileyim hocam bana pek mantıklı gelmiyor , otomatik vites haricinde çok çok daha fazlasını veren motorlar var..başka markayada gitmeye gerek yok ful aksesuarlı Africa Twin de bulunur 300 e..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)