2011 yılında sıfır CBF150'ye 2508 dolar ödemiştim. Bugünkü kurdan 34.234 TL yapar.
2011 yılında sıfır CBF150'ye 2508 dolar ödemiştim. Bugünkü kurdan 34.234 TL yapar.
Günümüzde gelir dağılımları arasında geçmişte hiç olmadığı kadar uçurumlar oluştu ve ekonomi yönetiminin dandikliğinden zarar gören milyonlar burnundan soluyor. Cbf 150'ye kimse laf etmiyor, kullanıcıları bize kızmasın ve yanlış anlamasın. Lakin 55.000'den ilan açmak insanları tahrik etmektir, onlarla dalga geçmektir.
İki lafı biraraya getiremeyip oradan buradan üç kuruş para bulan herkes galericiliğe soyundu. Kvkk falan umrumda değil kendini zeki diğer herkesi mal sanan Cbf 150 satıcılarının ilanları içindeki Top 20'nin isim ve mekanlarını paylaşıyorum, yazmadığım 106 isim daha var ama ben onları eklemeye üşendim.
*Doğan Çakır - Muğla,Ortaca
*Yücel Sezgin - Aydın, Efeler
*Ulaş Şan - İzmir, Menderes
*Yasin Du - İstanbul, Ataşehir
*İsmail Bey - Aydın, Efeler
*Mustafa Yaralı - Samsun, Atakum
*Ramazan Tök - Ankara, Etimesgut
*Hasan Sogut - Manisa, Salihli
*Süha Nadan - Kocaeli, Yahyakaptan
*Savaş Uçan - Çankırı, Merkez
*Ceyhun Yılmaz - Ankara, Keçiören
*İbrahim Onaran - İzmir, Menemen
*Harun Yalçındağ - İzmir, Bornova
*Emirhan Oto Galeri Emre Caglın - Osmaniye, Kadirli
*Özkan Motor Ali Özkan - Aydın, Efeler
*Kenan Tankal - Karabük, Merkez
*Kenan Aytekin - İstanbul, Kartal
*Yılmaz Yılmaz - İstanbul, Beyoğlu
*Cemil Onsüren - Hatay, Hassa
*Yücel Kabak - Balıkesir, Karesi
o rakamı yazan adamın motor satma gibi bir düşüncesi yoktur, alışveriş yapabildiklerini sanmıyorum.
1.054 km'de 2017 model 46.750 TL
Sanırım yine bir 2.el ağlama duvarı ile karşı karşıyayız.
Yahu 1000 km de çok daha ucuzu var. Niye spesifik bir ilana yürüyorsunuz onu anlayamadım. İsteyen ister size ne? Satar satamaz orası satıcı ve GERÇEK alıcı arasındadır.
Yani illa mal sahibi sizin istediğiniz fiyat aralığında bir fiyattan mı satmak zorunda?
Benim mevzuyla ilgisi olduğu için yeni konu açmadan buraya yazayım bari. Büyük şehirden küçük ilin küçük ilçesine taşındım. Sağa, sola, dağa, göle gitmek için bi motor alayım diyorum. Motor için bütçe max 25 bin ₺. Ybr, cbf alayım her türlü işimi görür, bakımlarını da yapar binerim diyordum. Lakin paranın pul olmasından ve başlıktaki tiplerden dolayı ütopik rakamlar beni sıfır mondial vulture 125i ve xtreme max 200i’ ye mecburen yönlendiriyor. Ne dersiniz ? Turşu ybr,cbf almaktansa sıfır mondial daha mantıklı değil mi? Karbüratörlü model tavsiyesine de açığım.
Benim 25 bin liram olsa önce eski ktm duke lara bakardım temiz bulabilirsem alırdım ama düşük ihtimal tabiki de bulamayacağım icin Mondial drift L alırdım 0 kendini kanıtlamış motor bence özellikle beyaz alırdım beyazları asil duruyor
demekki yazın 70 isticekler bu fiyatlar henüz 2022 modellerin ülkeye gelmemiş hali.onlarda gelince iyice şahlanma sezonuna giricek piyasa
2019 da 9000 liraya satmıştım. Şimdi ki fiyatlar uçmuş.
2017 yılının mayıs ayında bayiden yaklaşık olarak 1715 dolara almıştım. Şu anki dolar kuruna göre 23,324 TL yapıyor sıfır satış fiyatı. Lakin piyasada olmayan güven, enflasyon ve vergilerin aşırı fazla olması nedeniyle bayilerin yansıtacağı fiyat (eğer satılacak olmuş olsaydı) 35-40 bin olmalıydı. Bayiler yeni gelen 125f leri biraz saplama fiyattan vermeye başlayınca ve pcx in sıfır fiyatı höh olunca ikinci el motosiklet satan insana benzeyen varlıkar da piyasayı dansöze çeviriyor. Bu arada 30 lu yumurta 40 lira, 1kg tavuk göğsü 46 lira. Benzin 15 küsür galiba uzun süredir motorla gezemiyorum. Arada ekmek falan banıyorum motovlog izlerken ekrana..
Herkesin herkesi zitmeye çalıştığı bir yer. Herkes uyanık, herkes akıllı, herkes kurnaz. Herkesin acelesi var dolayısıyla herkes öncelikli. Herkes önemli. Herkes kanunlardan müstesna, yüce, ulu.
15 binden başlıyor. Sonu yok. Ne güzel.
Uygun fiyata adam gibi araca binemememizin nedenlerinden biri şudur; hep bir malı alırken ''yarın acaba iyi fiyata satabilir miyim'' düşüncesidir.
Buna 53 verinceye kadar 15 e satılandan bi tane alıp 10 bin masraf etsen 10 sene rahat binersin.
Ama dediğim gibi, günümüzde ticari kaygılar, keyfin, zevkin önüne geçmiş durumda.
Hala problemi insanlarda arıyorsunuz.
Pes...
ben 60 istiyom,çin malı zaten 30-35 olmuş?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)