Ya bu Allah'ın cezası yan sehpayi sürekli açık unutur mu bi insan? Bu kaçıncı geçirdiğim düşme tehlikesi?
Pratik, kullanışlı ama bir o kadar da sinsi bir alet bu yan sehpa. Naled gelsin sana yan sehpa.
Ya bu Allah'ın cezası yan sehpayi sürekli açık unutur mu bi insan? Bu kaçıncı geçirdiğim düşme tehlikesi?
Pratik, kullanışlı ama bir o kadar da sinsi bir alet bu yan sehpa. Naled gelsin sana yan sehpa.
Tek derdin bu olsun emmoğlu
Her bindiğinizde ilk işiniz onu kapatmak olsun, kadranada güççük bir not yazarsanız belki daha yardımcı olur, motosiklet sürüşlerimde bende aynı sorunu yaşıyodum hatta açmayo bile unutuyordum taki motosiklet gereğinden fazla yatana kadar.
Her motosiklette yok sanırım yan sehpa açık olunca güvenlik önlemi için otomatik stop ettirme?
benim garibanın ki dikleşince otomatik kapanıyor ama tehlikeli tabii çoluk çocuk azcık ittirse motor üstüne devrilir.
Benim 3 tane tavsiyem var.
Birincisi unutmamak.
İkincisi de komple söküp her seferinde orta sehpaya almak.
Üçüncüsü de yükten aldığınız zaman kapanmasını sağlayan ekstra bir yay takmak. Bunun dezavantajı da başkası kurcalarsa bıraktığında düşürmüş olacak.
Bir öneri olarak müşir takılıp, göstergelerin olduğu kısma kapattığınızda sönen kırmızı bir ışık koyulabilir.
motosikletin markası nedir ne değildir bilmiyorum fakat çoğu motosiklet yan ayak açıkken fites e takınca istop eder
Benim gibi disk kilidi takılıyken kalkış yapmayı denemeyin. Keşke yan sehpam açık kalkmaya çalışsaydım da o disk kilidini unutmasaydım.
Disk kilidine takılan hatırlatma kablosundan tak bari , bir keresinde yokuş aşağı motoru çalıştırmadan inmeye başladım , tabi müşür vardı ama çalıştırmadığım için yan ayak açık kaldı , motor hafif yatınca inanılmaz bir gürültüyle yerden bir darbe geldi , yeminle kanalizasyon falan patladı yol çöküyor sandım :D
Olmadigini anladik zaten, herkes taktirabilirsin demis. Asagidaki linkteki arkadas taktirmis sanirim sonradan.
https://www.motosiklet.net/forum/mot...l-yapilir.html
Su arkadasta kendisi takmis sanirim, tum videoyu izlemedim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)