Remzidemir41 adlı üyeden alıntı
Çok basit. Kartınla satın alıyorsun. Kapına kadar geliyor kargo+vergisini ödüyorsun ve hayrlı olsun. Ben 10 larca kez alışveriş yaptım hepsi sorunsuz geldi. Yeter ki güvenilir bir siteden al. Revzilla, Motoin, Motaardin, Fc-moto, Championhelmets bunlar hep kaliteli satış yapan firmalar. Hepsinde fiyatlar farklıdır . Revzilla en saplamadır ama beden kargolama vs hiç sıkıntı çıkmaz. Moto-in ve Fc moto birbirine çok yakın ve güvenilirdir sıkıntı yaşamazsın. Motaardin'den eldiven almıştım 3 haftada elime ulaştı. Champion'u denemedim hiç ama merak ediyosan e-mail atıp beden sorgulaması veya kargolamayı vs sorabilirsin. Görüp alayım diyosan maalesef ülkemizdeki çoğu esnaf saplama. İzmir'de kahramanlara gittim bir dainese store'a . Adam yüzüme bakmadı. Ha*iktir ordan Allah'ın fakiri bakışı attı ve mont denediğimde felan yüzüme bile bakmadı. Herifler ya tok satıcı ya da ilgisiz. Fiyatta gram indirim yapmıyorlar. Alan zengin de 9 bin liraya 2000 liralık mont alıyor işte. Hayat ve karar senin. Ben olsam yurt dışından alırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
Buna ek olarak İzmir'deki Riderdenim mağazası efsaneydi. Mağaza sorumlusu bir beyefendi vardı ve inanılmaz yardımcı olmuştu. Daha sonra internetten bir pantolonlarını satın almıştım çünkü tüm riderdenimlerde aynı fiyat politikası mevcut. Şu sıralar inanılmaz fakirleşme yüzünden fiyatları biraz yükselmiş lakin Lcw, Defacto, Koton gibi mağazalarda yeni sezon pantolonlar bile 250-400 tl civarlarında. O yüzden sitelerindeki fiyat abartı gelmiyor bana.