300cc sıvı soğutmalı modeli de varmış. Fiyatı çok yüksek olacağı için bize gelmez herhalde. Epey cüsseli görünüyor.
Gidişi de hiç fena değil.
Şuna bir Virago 250 bloğu olucak daha sonrasında daha alçak ve düz bir gidon olursa çok daha şık ve güzel diye olur diye tahmin ediyorum, amma velakin bana kalırsa 125cc crusier olmaz olamaz olmamalı (kullanana saygım sonsuz sitemim bize bu hale getirenlere) Kawasaki ye bakıyorum adamlar 2000cc crusiser yapmış tamam bu abartı ama en azından 250cc v-twin blok kullansaymışlar çok daha iyi olurmuş, eğer bu motosiklet Amerikalıysa Amerikan crusier kültürüne sövmek gibi birşey olabilir.
Abi o dönemleri pek bilmem ama geleceği görmüş olabilirler yurt dışındaki modeller gelse çok güzel olur ama benim anladığım firmalar bizim ülkemizi pek önemsemiyor artık, ama nadir olan Kawasaki H2 sx gördüm dedim vaybee motora bak dedim (Maşallah diyeli nazara gelmesin sahibi, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin) böyle epik şeyleri getiriyorlar ama halk dostunu pek düşünmüyorlar yapılanlar biraz müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi bir şey oluyor.
Şekil felan iyi de malesef alınacak durumda mı o sorgulanmalı.. Düşünüyorumda k-light falan cıktığında aslında nasıl ucuzmuş Umarım çok kazanırız da bu 50k lar bize 3k gibi gözükür
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
gerçekten 30000 tl verip cbf ybr almayıp buna 45000 tl veren varmı bende bunu merak ediyorum ?
alan olursa tutun getirin bakalım kafasının içinde beyin varmı
İstanbul içi hanımla fıtı fıtı gezmeli, az yakan, sissy bar eklenebilen, cruiser türünde küçük cc'li ikinci bir motosiklet arıyordum. Bu tam o ama o fiyat ne be?
Varsa bu tiplerde önerebileceğiniz açığım bu arada.
Bugün çok tesadüf bu motoru gördüm varlığından bile haberim yoktu .. Yakından da bakma fırsatı buldum sadece Renegade 125 yazdığı için markasını anlayamadım dedim eve geçince netten bakarım um diye bir markaymış yalnız motorun kalıbı çok iyi yapılı kaslı heybetli öyle 125cc gibi durmuyor lastikleri kalın ben görselini ve genel anlamda malzeme kalitesini iyi buldum ..
Yakından bayağı detaylı baktım tuhaf bir tarzı var her şeyini nedense çok iri büyük yapmışlar 125 görmesem 250cc falan derdim herhalde ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)