Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kaza yaptım r25 motorum çalışmıyor yardım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Cbf150
    Hayırlı günler abiler dün eve giderken motoru tekere aldım ve kafama geçirdim motor sola düştü statör kapağında ufak yağ kaçağı var neyse motoru çalıştırmayı denedim akü zayıflamış gibi oldu marş motoru çok yavaş döndü sonra bitti akü vurdurmayı denedim hem lastiğim kabak hem de yollar kaygan zemin lastik kitledi vurduramadım.takviye kablosu buldum otostop çekerek motoru gaz vererek çalıştırabildim.Sonra ekipmanları giyeyim diye motoru kapattım adam gibi yine aynı şey marş rolesinden trrrrt ses geliyor ustayı çağırdım geldi vurdurmayı denedi akü getirdi marş rolesine tornavida tutup şokladı yine aynı ses oldu statör kapağının ordan bi lokma soktu döndürdü lokmayı kitlemiş dedi ama ondan 10 dk önce motoru çalıştırdım ben ve saat gibi çalışıyordu sadece ilk 1 dk gazı bırakınca stop etti o kadar sonra o da düzeldi size statörden kaynaklı olabilir mi sorunum ? Yada marş rolesinde olabilir mi marş rolesinin üzerindeki plastik erimiş sıcaktan.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Öncelikle geçmiş olsun, video veya fotoğraf paylaşsanız fikir verme şansımız olurdu. Bu şekilde fikir vermek yanıltıcı olabilir, ayrıca en güzeli bir yamaha servisine götürmeniz, bakan usta kitlemiş demesine rağmen siz çalıştırabilmişsiniz.

fb__ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MonsterR25(x)- 450SR(x)- Street Triple 765RS(o)
    Teker diyince aklıma denge sensörü geldi. Onu kontrol edin bence.

Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Usta lokmayka çevirebildi mi motoru yoksa lokma dönmedi mi? Usta kitlemiş dedikten sonra çalıştı mı motor?

Motosikleti
    Cbf150
    Alıntı Beto87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta lokmayka çevirebildi mi motoru yoksa lokma dönmedi mi? Usta kitlemiş dedikten sonra çalıştı mı motor?
    Hayır dönmüyor dedi ama egzantrik zincirin kopmuş olabilir dedi sargı ya da marş motoru dişlisinde arıza olabileceğini düşünüyorum ben motoru biraz zor çalıştırdım marşa 5-10 saniye bastım gaz vererek çalıştırdım usta bakacağım dedi kranka birşey olmasından korkuyorum

Yol islak teker kabak.
    Baskasinin canina malina zarar vermediysen milleti burda oyalama.
    Öz_Musti bunu beğendi.

Motosikleti
    Cbf150
    Ne anlatıyorsun kardeş boş muhabbet yapma

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)