https://youtu.be/5PRAX_UY0DQ
Vites 1 de debriyaja basılı tutup arka lastiği çeviriyorum boşta bir şey var gibi
Şanzıman kısmından sanırım ses ( usta bişi yok dedi )
https://youtu.be/5PRAX_UY0DQ
Vites 1 de debriyaja basılı tutup arka lastiği çeviriyorum boşta bir şey var gibi
Şanzıman kısmından sanırım ses ( usta bişi yok dedi )
Ses normal değil, usta bisey yok diyerek biseyin olmasını bekliyor olabilir.
Bloğun içinde fırtınalar kopuyor usta buna normal diyor, motosiklet daha çok yara açmadan iyi bir ustaya götürmeniz çok iyi olur.
O usta tez vakte s*kilee :d hocam biraz daha hizli cevirebilme ihtimalin varmi. Dahahizli donuce ses kesilirse aklima birsey geliyor. Bide sadece o viteste mi yapıyor.
Yağ yok sanırım o videoda motorun içinde birincisi o ses yapar kuru olduğu için.
İkincisi ne tamiri bakımı yapıldıda böyle ses gelmeye başladı?
Ses normal değil tam oturmamış parça veya gerekli olan pul eksik takılmışta ses yapıyor gibi hissettim.
Debriyaj balataları ve saçları eksik konmuşta debriyaja basınca iyice bollaştığı için baskıyla balata arasında ses yapıyor gibi aklıma gelenler bunlar...
Ayrıca başka bir videonuz var onada baktım dişli takılan şaft o boşluk normal her motorda vardır.
Teşekkür ederim öncelikle ilgilendiğiniz için
motorun yağı yeni seviyesi normal
Ancak videoyu çektiğim gün motoru kullanmadım hiç soğuktu
Zamanını hatırlamamakta beraber sanırım 2 yıl kadar motoru açtırmadım hiç öncesinde debriyaj değişimi için açılmıştı
Yani bu sesi diğer konumdaki şüphelerimi boş vaktimde sağını solunu kurcalarken fark ettim ve size danıştım
Yağ deliğinden ışıkla bakıp gördüğüm kadarıyla 5 adet Balat’a yerinde tabi sacları göremiyorum eksik değildir herhalde
Son dediğiniz için debriyaja basıp tekeri çeviriyorum debriyaj dönmüyor hocam oraya çok bağlayamadım dediğinizi teşekkürler tekrardan
Biraz büyük konuşuyorum ama zaten bu gidişle az kaldı alet edevatı toplayıp
Kendim komple yarıcam motoru bir dünya videosunu izliyorum ne nedir nereye nasıl takılır katalogda mevcut elimde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)