Motosiklet fiyatlarının tavan yaptığı bugünlerde, 250 cc altı Çinli, yerli montaj, japon, avrupa farketmeden en çok hangi motosikletlerin detaylı incelemesini izlemek istersiniz?
Motosiklet fiyatlarının tavan yaptığı bugünlerde, 250 cc altı Çinli, yerli montaj, japon, avrupa farketmeden en çok hangi motosikletlerin detaylı incelemesini izlemek istersiniz?
R25 e gerek yok zaten kendini ispatlamış çoğu insanın bildiği bir motosiklet ve deneme imkanımın olduğu bir model, Cf moto Nk250 yi uzun kullanıcı izlenimlerini görmek isterim sebebi ise R25 yarı fiyatı olduduğu için. Mondial'in 125'lik modellerinin uzun kullanıcı izlenimlerinde görmek isterim.
Honda dio gibi ucuz japonların uzun kullanım incelemeleri
kesinlike ucuz ve tutmamış motosikletlerin incelemeleri.
Japonlar ve Bajaj zaten milyon tane var. Ancak daha nadir çinli ve hintli motosikletlerin incelemeleri iyi olru.
Yeni bir motor piyasaya çıktığı zaman zaten motovloggerler tanıtımını yapıyor. Ben olsam farklılık yaratmak adına eskilerden bir 150-250 cc motoru bulur, onu anlattırırdım sahibine. Marka model ismini sallıyorum Cbf 250, Ybr 250 gibi. Çünkü bütçesi dar olan arkadaşlar illa ki sarı sitede farklı alternatifleri buluyor ama o motor hakkında güncel bilgiye ulaşamıyordur.
Ben mesela FB.da Kawasaki Er6 F/N ve de Sym Wolf gruplarında yöneticilik yapmaktayım. Bu 2 motor da popüler motorlar olmadıkları için 2. el satış fiyatları sınıflarına göre nispeten düşük. O nedenle bu aralar 2 gruba da yoğun yeni üye katılımı var motor hk bilgi almak için.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)