iskampavya adlı üyeden alıntı
Mt07 kullanıcısı olduğum için değil liste içerisinde en mantıklısı olduğu için.
Şöyleki;
Evet boş,abs haricinde hiçbir elektronik destek yok fakat bu benim tercih ettiğim birşey, bana göre nekadar az elektr. Okadar iyi olmayan şey bozulmaz. Buarada abs'si beş para etmez var mı var mantığında.
Ufak (görece),hafif kıvrak kontrolü çok kolay,parçası çok bol ki bu çok önemli bir parça için kimse bir ay bir buçuk ay binememek istemez (örnek ktm için parça bekliyoruz motor yatıyor halen)
Viraj konusunda viraj yapmiyor şase burkuluyor vs söylemlerine anlam veremiyorum(ben hayatımda piste çıkmadım,çıkarsam pist motoru bakarım zaten mt ile pistte ne işim olur) henüz girmedi yatamadı dediğim veya korkuttugu bir viraj olmadı gayet güzel yatıyor kalkiyor bu sorunu yaşayanların lastik amortisör ve tüm ön takım rulman ve bilyelerini kontrol ettirmesinde fayda var diye düşünüyorum.
Diğer taraftan yeteri kadar güçlü torklu ve seri cadde için yeterli.
Ama asla abartıldığı kadar canavar kontrolsüz vs. Değil. Cp2 blok kendini ispat etmiş uzun ömürlü sağlam.
Kolay alınır satılır..
motor harika mı? Mükemmel mi? Değil. Daha iyisi var mı? Var. Ben neredeyse hergun bunu satıp ne alsam diye model bakıyorum ama vazgeciyorum. halen f/p ve fayda oranı en yüksek motor bence. Ha bütçe sıkıntısı yoktur o zaman hersey değişir mt ile işim olmaz.